
Almanya’nın Crailsheim kentinde meydana gelen olaydan sonra polis talihsiz Türk’ü aramaya başladı. “City Pub” isimli bir barda bir kadınla tanışan 40-50 yaşlarındaki Türk, gecenin geç vaktinde kadına, “Seni evine götüreyim” teklifinde bulundu. Kadın da teklifi kabul etti.
Ancak adam bir anda fikir değiştirdi ve sapa bir park yerine girdi. Park yerinde kadına tecavüz eden adam, kadının hiçbir uyarısına kulak asmadı. Tecavüz ettiği kadını daha sonra yolda indiren tecavüzcü olay yerinden uzaklaştı. Tecavüze uğrayan kadın ise polise giderek durumu anlattı. Kadın, “Bende hem AIDS var, hem de hepatit. Tecavüz edene hastalık bulaşmış olabilir” dedi.
Kendisine tecavüz eden kişinin Türkçe konuştuğunu anlatan kadının ifadesi üzerine polis Türk’ü aramaya başladı. Schwaebisch Hall Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bilgisi olanların 0791-400555 numaralı telefonunu aramasını istedi. 40-50 yaş arasında olan Türk’ün 1,65 metre boyunda, hafif göbekli, kirli sakalı olduğu açıklandı. Tecavüz günü üzerinde eşofman ve siyah bir ceket olan Türk her yerde aranıyor. Tecavüzün Schöneburg bölgesindeki park yerinde gerçekleştiği açıklandı.