Site icon DieHaber.Com

Yardım turnuvasında Cenk ve Emre’nin forması satılacak

Almanya’da Karben-Peterweil Spor Salonu’nda Eskişehir’deki geliri zihinsel engelli çocuklara hizmet veren SOMET’e bağışlanacak futbol salon turnuvası düzenleniyor.
Frankfurt yakınlarındaki 61184 Karben- Peterweil Sauerbornstrasse 25 adresindeki 14 Ocak Pazar günü yapılacak salon futbol turnuvası saat 09.30’da start alacak. Eskişehirliler Derneği’nin organizatörlüğünde yapılacak turnuvaya Karben Yabancılar Meclisi, Gross-Karben Gençlik Kulübü ve DİTİB de destek veriyor.

Cenk Tosun ve Emre Can’ın imzalı formaları

Eskişehirliler Derneği Başkanı Mehmet Eser, Eskişehir’deki zihinsel engelli çocuklar yararına gerçekleştirilecek olan turnuvaya Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, Eskişehir Anakent Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in yanısıra, TC. Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ile Karben Belediye Başkanı Guido Rahn ile Prof. Dr. Muzaffer Metintaş’ın da katılarak birer konuşma yapacaklarını belirtti. Turnuvada ayrıca Everton’a transfer olan Cenk Tosun ile Liverpool’da forma giyen Emre Can’ın imzalı formaları yardım amaçlı açık artırma ile satışa sunulacak. İsa DEVEÇEKEN/ KARBEN

Exit mobile version