Site icon DieHaber.Com

Türkler'in derbisinde Kenan Koçak sevindi

Türk Milli Takımı’nın eski yıldızlarından Hamit Altıntop ile takım kaptanlığını Aytaç Sulu’nun yaptığı Darmstadt 98 kendi saha ve seyircisi önünde SV Sandshausen’e 2-1 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Hamit ve Aytaç sarı kart gördü

14 bin 658 biletli seyircinin izlediği Darmstadt Merck Stadion am Böllenfalltor’da Sandhausen’in gollerini 17 ve 71. dakikalarda Richard Sukuto-Paso kaydetti. 55. dakikada Hamit Altıntop ve 69. dakikada Aytaç Sulu’nun sarı kart gördükleri karşılaşmada Darmstadt 98’in tek golü 84. dakikada Danimarka’lı Patrick Banggaard’tan geldi:1-2.
Son 8 maçtan dört beraberlik ve 4 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Darmstadt 98 topladığı 17 puanla 11.sıraya geriledi. 36 yaşındaki Kenan Koçak’ın ekibi Sandshausen ise 21 puanla 6. sıraya yükseldi. Almanya’da Karlsruhe’de yetişip Türkiye’de Trabzon, Antalya, Kasımpaşa ve Karşıyaka’da oynayan Şahin Aygüneş’inde bir dönem yer aldığı, menajerliğini Mikayil Kabaca’nın yaptığı Sandhausen’in kadrosunda 7 ulustan 25 yaş ortalamasıyla futbolcularla hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Kenan Koçak, ”Ligin en düşük bütçesine sahip Sandhausen’de kısıtlı imkanlara rağmen futbolcularım başarılı performans gösteriyorlar. İyi futbol oynuyoruz. Beni asıl sevindiren de bu zaten” dedi.

Exit mobile version