Site icon DieHaber.Com

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçları tamamlandı

UEFA Şampiyonlar Ligi

Temsilcimiz Galatasaray, A Grubu’ndaki ilk maçında Kopenhag’a konuk oldu. Mücadelede ilk yarıyı 2-0 geride kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda bulduğu iki golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray’ın gollerini Marcao ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Bayern Münih, Manchester United’ı mağlup etti

A Grubu’nun diğer maçında Bayern Münih, Manchester United’ı 4-3 mağlup etti. Münih’in gollerini Sane, Gnabry, Kane ve Tel atarken Manchester United’ın golleri Höjlund ve Casemiro’dan (2) geldi.

Arsenal, PSV’yi devirdi

B Grubu’nda Arsenal, PSV’yi 4-0 mağlup etti. Arsenal’in gollerini Saka, Odegaard, Martinelli ve Nketiah kaydetti. Sevilla ile Lens ise 1-1 berabere kaldı.

Real Madrid, Union Berlin’i son dakikada yendi

C Grubu’nda Real Madrid, Union Berlin’i 1-0 mağlup etti. Real Madrid’in golünü 90+4. dakikada Bellingham kaydetti. Napoli ise Braga’yı 2-1 mağlup etti. Napoli’nin gollerini Di Lorenzo ve Bruma kaydetti. Braga’nın tek golü ise 88. dakikada Niakate’nin kendi kalesine attığı golle geldi.

Inter, Real Sociedad ile berabere kaldı

Inter, Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı. Real Sociedad’ın golünü 4. dakikada Mendez attı. Inter’in golünü ise 87. dakikada Lautaro Martinez kaydetti. Salzburg ise Benfica’yı 2-0 mağlup etti. Salzburg’un gollerini Szoboszlai ve Adeyemi kaydetti.

Exit mobile version