Site icon DieHaber.Com

Rambo Leverkusen’de mutlu

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen’in kadrosunda yer alan Türk asıllı Avusturyalı kaleci Ramazan Özcan güvenilir eldiven.
“Burada çok mutluyum, ikinci kaleci olmanın bilinciyle geldim. Görev verildiğin’de de en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum“ diyerek göreve her zaman hazır olduğunu dile getiren Rambo lakaplı Ramazan Özcan, ”Leverkusen çok iyi yönetilen, arkadaşlığın ve takım birlikteliğin ön planda olduğu bir takım” ifadelerini kullandı.

2019’a kadar sözleşmesi var

Geçen yıl 3 yıllığına Leverkusen’in İngolstadt kulübünden renklerine bağladığı Ramazan Özcan Avusturya Milli Takımı’nın EURO 2016 kadrosunda da yer almış iki yıl önce Ingolstadt formasıyla da Bundesliga’da 28 karşılaşmaya çıkmıştı.
Leverkusen’in şu andaki birinci kalecisi Bernd Leno’yu en iyi şekilde desteklediğini, ona tecrübelerini aktardığını belirten Ramazan Özcan, ”UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Leverkusen benim için futbolumun sonlarına doğru harika bir deneyim. Bu her futbolcunun hayali. Leverkusen için elimden gelen her şeyi yaptım, yapacağım” dedi. İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT
Exit mobile version