Site icon DieHaber.Com

Nürnberg’de Türk kadınları şampiyonluğu Erik Dalı oynayarak kutladı

Filenin Sultanları

Kutlamalara, Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü kurucusu ve onur başkanı Gülseren Suzan Menzel’in çağrısı üzerine çok sayıda kadın katıldı.

Çeşme Restoran’da maçı birlikte izleyen kadınlar, maçın başından sonuna kadar büyük heyecan yaşadı. Çoğunun Türk bayrakları ve Atatürk posterleri eşliğinde kırmızı bluz ve beyaz pantolon giyerek izlediği final maçı boyunca çığlıklar atıldı, kaybedilen sayının ardından üzülen bayan taraftarlarımız, galibiyetin ve şampiyonluğun ardından adeta coştular.

Maçın bitimi ile birlikte lokantanın içinde başlayan danslar dışarı taştı ve Plarrer Meydanına kadar sürdü. Burada müzik eşliğinde Erik Dalı oynandı ve halaylar çekildi. Bir saati aşkın süren kutlamaya Türk bayraklı araçlar korna çalarak destek verdiler.

Kutlama sonunda konuşan Gülseren Suzan Menzel, “Bu galibiyet ve sonrasında şampiyonluk bizi çok mutlu etti. Çok zorlu bir maçtı. Karşı tarafta çok iyi oynadı. Bayağı heyecanlandık. Çünkü hep bir sayı ileri bir sayı geride idik. Mutluyuz onun içinde burada hep birlikte şampiyonluğu kutluyoruz. Kızlarımız hepimizi sonunda mutlu ettiler.” dedi. Taner TÜZÜN

Exit mobile version