Site icon DieHaber.Com

Köln Fenerbahçe üst lige çıktı

Köln Fenerbahçe yeni sezonda Kreisliga C’de mücadele edecek. Sezonun son maçında Casa Espana’yı  4-3 mağlup eden Köln Fenerbahçe taraftarlarını sevince boğdu.
28 maçta 24 galibiyet ve dört mağlubiyetle 72 puan toplayıp mutlu sona ulaşan Köln Fenerbahçe rakip filelere 103 gol atıp ligin en fazla ikinci golcü takımı olurken kalesinde gördüğü 31 golle ligin en az gol gören takımı ünvanlarınıda kazandı.

Son maçta 4-3 galip

Sezonun son maçını deplasmanda Casa Espana karşısında oynayan Köln Fenerbahçe 3-1 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-3 galip dönmesini bildi. Zülpicher Stadı’nda Türk Hakem Mustafa Özdemir’in yönettiği karşılaşmada Casa Espana 7 ve 15. dakikalarda Zambrano Loor ile 2-0 öne geçti.  SV Fenerbahçe ilk golünü 28’de Çakız Özbahar ile buldu.:2-1. 44.dakikada Oskar Hernandez’in kaydettiği golle İspanyol ekibi ilk yarıyı 3-1 önde kapadı.

İkinci yarıda coştular

İkinci yarıda coşan Fenerbahçe 50’de Okan Deniz Pınar ile farkı bire indirdi :2-3. 67’de Narciel Mbuku ile beraberliği sağlayan Fenerbahçe Köln, üç dakika sonra Vahit Çelik’ten gelen golle sahadan 4-3 galip gelmesini bildi. Karşılaşmadan üç puanla dönüp sezonu ikinci kapayıp bir üst lige çıkma çıkma sevincini yaşadıklarını vurgulayan Köln Fenerbahçe 2. Başkanı Mustafa Şeker, ”Köln Amatör Ligi D’de kent ve çevresinin 100 yolları aşkın faaliyet veren takımlar arasında ilk yılda bir üst lige terfi etmek güzel bir mutluluk. Takımımız ikinci olurken centilmence mücadele edip, disiplinli ve güzel futbolu bizi daha da sevindirdi. Gelecek yıl taraftarlarımızında desteğiyle şampiyon olmak için mücadele edeceğiz “ dedi. İsa DEVEÇEKEN / KÖLN

Exit mobile version