Site icon DieHaber.Com

Kahraman Alptuğ için oynadılar

BKZD Offenbach’a birincilik kupası yanında turnuvayı üç kez kazananın alacağı Mustafa Alptuğ’un resminin de olduğu çalenç kupasını Frankfurt Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Kadir Orhun Poyraz ile Mustafa Alptuğ’un annesi Yasemin, babası Ejder Sözen ve kardeşi Arda Sözen takdim etti.

Kupa töreni öncesi Mustafa Alptuğ için kuran okundu ve sonrası dua edilirken ise anne ve babanın göz yaşlarına boğulması salondakilere de duygulu anlar yaşattı.
10 takım katıldı.

Hanau Yabancılar Meclisi ve Hanau Türkgücü Futbol Takımı’nın kentin Fussballpark Spor Salonu’nda düzenlediği ve çeşitli ülkelerden 10 takımın katıldığı ,” Aşırı Sağa karşı Futbolla karşılık “ sloganlı turnuvada finalde Hanau Yabancılar Meclisini 6-1 yenen Hırvat Ekibi BKZS Offenbach şampiyon oldu. İkinci Hanau Yabancılar Meclisi ikincilik kupasını aldı.
Üçüncü FC Baustelona.

Boşnakların oluşturduğu Hanau KSV BİH Lijiljane takımını normal süresi 1-1 kapanan maç sonrası penaltı atışlarında 3-2 mağlup eden FC Baustelona turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvanın beşincisi beşincilik maçında Sonntags Kicker takımın 3-0’la geçen Ahmediyya Gençleri oldu.

Raunheim 4. Bloks ekibini 2-2 berabere biten karşılaşma sonunda penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayan Hilal Nadori turnuvanın yedincisi olurken, dokuzuncu ise Team Flex’i 7-6 mağlup eden Hanau Yörük Türk Spor oldu.

Turnuvanın en iyileri

Turnuvanın en centilmen takımı turnuvanın ikincisi Hanau Yabancılar Meclisi takımı oldu. Hırvat ekibi BKZD Offenbach’ın kalesini koruyan Hilmo Preljevic en iyi kaleci ödülünü alırken, turnuvanın gol kralı 14 golle yine Hırvat ekibinden Nedzad Bulic oldu. İsa DEVEÇEKEN/ HANAU

Exit mobile version