Site icon DieHaber.Com

Hamit Altıntop: Bende dahil futbolcular suçluyuz

2017 yılının son maçında deplasmanda Greuther Fürth ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada 90+4’te beraberlik golünü atarak yenilgiden kurtarıp Darmstadt’ın en azından bir puan almasını sağlayan Hamit Altıntop, ”Takıma tecrübemle katkı yapmak için beni aldılar, fakat ben istenileni ve istediğim futbolu gösterip üstünlük kurmamızı sağlayamadım” diyerek öz eleştirilerle dolu açıklama yaptı.

Dev takımlarda forma giydi

Wattenscheid’de ikizi Halil ile futbola başladıktan sonra sırasıyla Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray’da oynadıktan sonra 2017 yılından beri forma giydiği Darmstadt 98’de istenileni verememenin üzüntüsü içinde olan Hamit Altıntop, ”Sezonun ilk yarısı benim için hayal kırıklığıyla geçti. Beni liderlik rolü üstlenmem için transfer edenlere karşı çok çalışmama rağmen istediğim futbolu veremediğim için mahçubum” dedi.
Geçen sezon sonunda Bundesliga’dan düştükten 7 ay sonra 2. Ligde de bu sezon özellikle son 12 maçında galibiyet alamayıp düşme hattı olan 16. sıraya inen Darmstadt 98’de forma giymekten hiç pişman olmadığını, aksine çok mutlu olduğunu vurgulayan Hamit Altıntop, “Geçtiğimiz 2017 yılının Ocak ayında transfer olduğum Darmstadt 98’de yöneticiler ve takım arkadaşlarımın çalışmalarını çok takdir ediyorum” açıklamasını yaptı.  İsa DEVEÇEKEN/ DARMSTADT

Exit mobile version