Site icon DieHaber.Com

Frankfurt Fenerbahçeliler kahvaltıda buluştu

Frankfurt Fenerbahçeliler

Frankfurt Sosenheim Saalbau Salonu’ndaki kahvaltıya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bundan sonra her ay ikinci Pazar günü birlikte kahvaltı yapılması için karar alındı.  Frankfurt  Fenerbahçeliler Derneği’nin üyelerinin tanışması amacıyla düzenlenen etkinlikte, derneğin ayrıca faaliyet planlamaları da yapıldı.

Arkadaşlık ve dostluklar perçinleşti

Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tunç Çolak yılda bir kez organize ettikleri kahvaltılı buluşmada yaptığı konuşmada, “Derneğimizin yöneticileri , üyeleri ve ailelerinin de katılımıyla güzel bir kahvaltılı buluşma gerçekleştirdik.  Bundan sonra her ay kahvaltıda bir araya gelerek aramızdaki dostluk ve arkadaşlıklarımızı aile ortamında perçinleştirmek hedefindeyiz. Davetimize uyup bizleri yalnız bırakmayarak katılan ve katkıda bulunanlara çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel kahvaltıya sponsorluk veya emeği ile katkıda bulunan yönetimdeki arkadaşlarımız ile özellikle gizli kahramanlarımız hanımlarımıza da çok teşekkür ederim” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü, “Dernek olarak yapacağımız çok işler var. Dernek üyelerimizle beraber önümüzdeki dönemde çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum”.
Kahvaltı sonrası birbirleriyle uzun süre sohbetler eden Fenerbahçeliler etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Exit mobile version