Site icon DieHaber.Com

Frankfurt Başkonsolosluğu Atatürk Kupası

Atatürk Kupası

TÜRKİYE Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği 2019 yılı Almanya Atatürk Kupası’nda Frankfurt Başkonsolosluk bölgesi maçlarının tarihi kesinleşti.
Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı gözetiminde Türk Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekiminde 12 Türk takımi iki grupta eşleşti. A Grubu’nda Rüsselsheim Türkgücü, Hanau Hilalspor, Frankfurt Mozaikspor, Darmstadt Türkgücü, FSC Eschborn, Frankfurt Saz Rock. B Grubu’nda ise Friedberg Türkgücü, Frankfurt Türkgücü, Limburg Osmanlıspor, Weilburg Gençlerbirliği, Neustadt İnterspor ve Giessen Türkiyemspor.
Başkan Hüseyin Adalı ve 2. Başkan Ali Osman Akman yönetimindeki Frankfurt Türkgücü’nün organize edeceği şampiyona Frankfurt kentinde Paul Hindemith Schule (Adres: Schwalbacher Str.71-77, 60326 Frankfurt am Main) kapalı spor salonunda saat 10.00’da başlayacak ve salon futbol turnuvası şeklinde oynanacak. Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, ”Almanya’daki futbol kulüplerimiz ve bu kulüplerimizde faaliyet gösteren gençlerimiz arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve birlik beraberlik duygusunu aşılamak amacıyla, 1977-2008 yılları arasında her yıl düzenlenmiş olan Atatürk Kupası organizasyonu, Berlin Büyükelçiliğimizin himayesinde 2018 yılında yeniden canlandırılmıştı.
Başkonsolosluğumuz görev bölgesini kapsayan bu yılki turnuva 13 Ocak 2019 Pazar günü, Paul-Hindemith-Schule kapalı spor salonunda saat 10.00’dan itibaren gerçekleştirilecektir. Turnuvada şampiyon takım 500 Euro, ikinci 300 Euro, üçüncü ise 150 Euro para ödülü de kazanacak. Salon Futbol Turnuvası kapsamındaki müsabakalara giriş ücretsizdir ve bütün vatandaşlarımız davetlidi” diyerek turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek başarılar diledi.  İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT                
Exit mobile version