Site icon DieHaber.Com

Fenerbahçe'nin anlaştığı Soldado İstanbul'a geldi

İspanyol oyuncu Roberto Soldado, 22.00 sularında Atatürk Havalimanı’na indi. Roberto Soldado’yu İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ve çok sayıda taraftarımız karşıladı.
İspanyol oyuncuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı’nda bulunan taraftarlarımız renkli görüntüler oluşturdu. Taraftarlarımız, tezahüratlar eşliğinde Roberto Soldado’ya büyük ilgi gösterdi.

Roberto Soldado: “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim”

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Soldado, “Türkiye’nin en büyük ve en iyi takımına geldiğimi biliyorum” dedi.

Roberto Soldado’yu İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ve çok sayıda taraftarımız karşıladı.

Sözlerine Fenerbahçe’nin büyüklüğünden söz ederek başlayan Roberto Soldado, “Türkiye’nin en büyük ve en iyi takımına geldiğimi biliyorum. Burada olmak kaçıramayacağım bir fırsat ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe’yi tekrar şampiyonluğa taşıma yolunda takıma, kulübümüze katkı sağlamak için buradayım.” dedi.
Atacağı gollerle taraftarımızı mutlu etmek istediğini de dile getiren Roberto Soldado, “Sahada elimden gelenin en iyisini yapmak için her şeyimle çalışacağım. Çalışıp atacağım gollerle, taraftarımızı mutlu ederek her türlü katkıyı sağlamak benim hedefim.” şeklinde konuştu.
Son olarak formda olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, “Benim için şu nokta önemliydi; geçtiğimiz yıl sakatlığı geride bıraktıktan sonra tekrar oynayabilmek, karşılaşmalarda görev alabilmek önemliydi. Orada yavaş yavaş formumu bulmuştum. Bu sezona da bu şekilde başladım. Geçtiğimiz yılki sakatlığı artık geride bıraktım ve benim için önemli nokta buydu. Şu an için hazırım.” diyerek sözlerini noktaladı.

Roberto Soldado Rillo kimdir?
Doğum tarihi: 27 May 1985 (32 yaşında)
Doğduğu il: Valencia / İspanya
Boyu: 1,80 m
Uyruğu: İspanya
Mevki: Forvet – Santrafor
Ayak: Çift ayaklı
Güncel piyasa değeri: 8,00 milyon €
Oynadığı takımlar: Real Madrid, Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham, Villarreal
Tüm performans verileri: 406 maç 159 gol 51 asist

Exit mobile version