Site icon DieHaber.Com

FEDERASYONA ‘OSMANLI’ TOKADI

Osmanlıspor

DORTMUND’DA ülkenin en büyük salon futbol turnuvasında Türk Bayrağı skandalı yaşandı. Dortmund 35.’ci Salon Futbol Turnuvası’nda salona Türk Bayrağı sokulmak istenmedi.

Federasyon yetkilileri turnuvaya katılan Osmanlıspor’a: ’’Salona Türk Bayrağı sokulması, asılması ve seyirciler tarafından sallanması yasak. Aksi halde kulübe para cezası kesilir’’ şeklinde bildirdi.

TÜRK BAYRAĞI 30 YILDIR LOGOMUZDA

Osmanlıspor Başkanı Hüseyin Asan’dan yetkililere tokat gibi cevap geldi. Asan,’’Kulübüm 30 yıl önce kuruldu. Türk Bayrağı bizim bayrağımız. Kulüp armamızda Türk Bayrağı var. Aklınız 30 yıl sonra mı başınıza geldi? Ya bayrağımızla takımımızı destekleriz ya da turnuvadan çekilir siz de bir skandala imza atarsınız’’dedi.

BAYRAKLI KOREOGRAFİYE ÖDÜL

Turnuva sonunda ise trajikomik bir olay yaşanarak Türk Bayrağı’na tahamül edemeyen federasyon yetkilileri, Türk seyircilerin Türk bayraklı kareografileri ve destekleri karşısında Osmanlıspor taraftarlarına 500 euroluk en iyi seyirci ödülünü verdi.

Hüseyin Asan,’’Bu kararlılığımızı gören federasyon yetkilileri bayrağımızı asmamıza engel olmadı. Gençlerimizin hazırladığı Türk bayraklı koreografi de büyük bir ilgi ile izlendi’’ diye konuştu. (haberci-gazete)

Exit mobile version