Site icon DieHaber.Com

Eren Atabek için menajerler kapıda bekliyor

Eren Atabek

YAKLAŞIK 9 yıldan bu yana ülkenin en köklü kulüpleri arasında bulunan Fortuna Köln’ün formasını giyen Eren Atabek (17), kulübün U17 takımında 1. Lig’de forma giyiyor. Futbola 5 yaşında başlayan ve henüz 8 yaşında Fortuna Köln’e transfer olan Eren Atabek, kulüpteki 9. Yılında takımının vazgeçilmez futbolcularından biri olmayı başardı.

HEDEF MİLLİ TAKIM

HER iki ayağını da çok iyi kullanabilen çok yönlü bir futbolcu olduğu için takımında hem sağ, hem de sol bek olarak görev yapabilen Eren, futbolu çok sevdiğini ve boş zamanlarında sürekli futbol oynadığını belirtti. Kendisine Alphonso Davies, Sergio Ramos gibi futbolcuları örnek alan Eren’in hedefi ise büyük. U17 Bundesliga’da dikkatleri üzerine çekmek isteyen Eren’in en büyük hayali, Türk Milli Takımı’nın formasını giymek.

AİLEDEN BÜYÜK DESTEK

FORTUNA Köln’de sergilediği başarılı performansı önümüzdeki sezon da istikrarlı şekilde sürdürmek isteyen Eren Atabek, “Genç milli takıma seçilmek önümdeki en önemli hedef. Kendimi milli takımda kanıtladıktan sonra da profesyonel olup, A Türk Milli Takımı’na yükselmek istiyorum” dedi. Eren, profesyonellik yolunda en büyük desteği ailesinden gördüğünü söyledi. 

Exit mobile version