Site icon DieHaber.Com

Eintracht Frankfurt yeni formasını tanıttı

Sponsorluk anlaşmasını 5 yıl uzattığı Nike markalı “Zarif(Narin) Frankfurt Kumaşı” parolalı kendi sahasında giyeceği formaları Eintracht, Frankfurt şehir merkezindeki ünlü diskotekte yapıldı.
Formaları Almanya’nın ünlü Rapçıları Vega und Bosca tanıttı. Eintracht’ın yeni sezon formalarını taşıyan rap yaldızlarının müzik şovu da çok beğeni topladı. 5 yılllık sözleşme. Konukları selamlayan Eintracht Yönetim Kurulu Üyesi Axel Hellmann, Eintracht forma tanıtımının bugüne dek hiç bir zaman bu kadar kişi önünde yapılmadığını söyledi.
Hellmann, kazandıkları 2017/18 sezonu Almanya Kupası’nda yarı final maçı öncesi Nike ile anlaşıp, beş yıl daha o zaman sözleşmeyi uzatmış olduklarını başarıya göre yılda 4 ile 5 milyon arasında Frankfurt’un kasasına para gireceğimi söyledi. Eintracht Frankfurt Başkanı Peter Fischer’in geçtiğimiz sezonda finalde Bayern Münih’i yenerek kazandıkları Almanya Kupası’nı sahneye getirmesiyle, salon “Eintracht , Eintracht “, ve “Almanya Kupa Galibi Eintracht Frankfurt“ sloganlarıyla dakikalarca adeta inim inim inledi.

Kupayla birlikte çok sayıda taraftar selfi yaptığı görüldü. Saatler öncesi 1200 davetlinin tıka basa doldurduğu Gibson Club’ta tanıtımı yapılan formaların siyah ve anthrazit renklerin karışımından olup dizaynının ise Frankfurt stili olduğu belirtildi. Kartal arması, forma numarası ve Eintracht logosunun beyaz renkle işlendiği formanın şortlarıda aynı renk ve kumaştan olması dikkat çekici. Göğüslerinde anasponsor İndeed yazısı ile arka yakada SGE yazılarının da beyaz yapıldığı görülürken sol kolda Alman Borsası (Deutschen Börse), sağ kolda ise üç çeşit Logo bulunacak.
Almanya Kupa Galibi logosu yanında Bundesliga maçlarında Almanya Futbol Ligi (DFL) logosu, Avrupa Kupası karşılaşmalarında ise DFL logosu yerine Avrupa Ligi Logosu olacak formalar giyilecek. Maçlarda Eintrachtlı futbolcuların giyeceği formaları almak isteyenler 129.95 Euro ödeyecek. Taraftar formaları ise erkekler için 84,95 Euro, bayanlar ve çocuklar için 69,95 Euro’ya satılırken , üyeler için 15 Euro indirim yapılacak.

Dri Fit Teknoloji ürünü

Nike Dri-FIT, teri tenden uzaklaştırarak kumaşın yüzeyine taşıyan ve burada buharlaşmasını sağlayan yüksek performanslı bir mikrofiber, polyester kumaştan olup sporcuların kuru kalmasını ve rahat nefes almasını sağlıyor. İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

Exit mobile version