Site icon DieHaber.Com

DieHaber Almanya Kupası kutlamalarında

Kupa sevinci yaşayan 100 binlerce Frankfurtlu taraftar şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Futbolcular Hessen Eyalet Başbakanı Volker Bouffier, Belediye Başkanı Peter Feldman tarafından karşılandı. Futbolcu ve idareciler belediye sarayının balkonundan taraftarı selamladı.
Diehaber’e konuşan final maçının yıldızı Ante Rebic, “İlk kez Türk medyasına açıklama yapıyorum. Kupayı aldığımız için çok mutluyum. Takım olarak buna inanmıştık. Ayrıca Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’da oynayan eski arkadaşlarım var. Türk futbolunu da yakından takip ediyorum” dedi.
Kupa sevinci yaşayan takım kaptanı Meier Alexander ise, “Bu sezon sakatlıklar peşimi bırakmadı. Fakat takım olarak bu kupayı alacağımıza inanmıştık. İyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Eintracht Frankfurt Almanya Kupasını 1974, 1975, 1981, 1988 yıllarında kazanmıştı. Bu sezon 5. kez Almanya Kupasını müzemize götürdük. Önümüzdeki sezonda çok daha güçlü bir Eintracht Frankfurt olacak” dedi. Türk mutfağını da çok sevdiği bilinen Meier Alexander, “Döneri çok seviyorum. Etler ince kesildiğinden lezzetli oluyor” dedi. Necdet KARAŞAHİN / FRANKFURT
Arkadaşımız Necdet Karaşahin ile Boateng Kevin-Prience, Frankfurt Belediye Binası balkonundan 10 binlerce taraftarın önünde Almanya Kupası’nı kaldırdı. Böylelikle ilk kez bir Türk gazeteci Almanya Kupası’nı kaldırmış oldu.
 
Exit mobile version