Site icon DieHaber.Com

Cenk Tosun’un akrabaları: Sen bizim gururumuzsun

Dünyaca ünlü İngiltere’nin Premier Lig takımlarından Everton’a transfer olan başarılı Türk milli futbolcu Cenk Tosun’a doğduğu kent Wetzlar’daki arkadaş ve akrabaları başarı dilediler.

Bizi en iyi şekilde temsil edecek

Beşiktaş’tan Everton’a giden, aslen Türkiye’nin Denizli ilimizden olan başarılı futbolcunun birlikte futbol oynadıkları, zaman zamanda onları ziyaret ettiğinde futbol oynadıkları arkadaşları ve akrabaları spor arena da Cenk Tosun’la ilgili “Tosun Paşa sen bizim gururumuzsun” ifadelerini kullanarak; “A Milli Takımımızın ve Beşiktaş’ın başarılı golcüsü, canımız ciğerimiz Cenk Tosun’a Premier Lig’de başarılar diliyoruz. Tosun Paşa’nın Ayyıldızlı bayrağımızı ve bizleri bugüne kadar en iyi temsil ettiği gibi İngiltere’de de en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyoruz” dediler.

Cenk Tosun imza sonrası annesi Selma, babası Şenol Tosun ile birlikte Everton amblemi önünde poz verdi.


“Cenk’in rekor bir transfer ücreti ile İngiliz kulübüne gitmesi göğsümüzü kabarttı elbette. Kendisi artık yurt dışında örnek kişiliği ve harika futboluyla ülkemizi temsil edecek. Önce Gaziantep sonra Beşiktaş’a geldiği günden bu yana performansı ile alkış alan Cenk Tosun, Everton’da da başarılı olacaktır” diyerek Cenk Tosun’un imzalı Beşiktaş formasını sırtında taşıyıp adeta hiç çıkarmak istediklerini vurgulayan Dayısı Orhan Kırca ve ev komşuları Özhan Kobaş ile Yılmaz Eren, ”Cenk sen bizim gururumuzsun“ dediler.
Küçüklükten beri yakın arkadaşı olan Serhat Türkeköle ise “Çalışmanın ve terbiyeli düzenli yaşantınla başardın, bizleri hep mutlu ediyorsun, başarılar senin üzerinden hiç eksik olmasın. Fakat bizimle oynadığın maçlardaki zevki hiç bulamazsın” diyerek fırsat bulduğunda seni arkadaşlarla maça bekliyoruz ifadesini kullandı. İsa DEVEÇEKEN/ WETZLAR
Exit mobile version