Site icon DieHaber.Com

Bundesliga’nın ikinci yarısı başlıyor

Almanya 1.Ligi (Bundesliga) devre arası tatilinin ardından yeniden start alıyor. Bundesliga’da 18. hafta yarın akşam 20.30’da Bayer Leverkusen – Bayern Münih maçı ile başlayacak.

Türk oyuncular sahne alıyor

Bayer Leverkusen’de bir dönem Beşiktaş’ta da görev yapan Avusturya Milli Takım kalecisi Ramazan Özcan ile aynı zamanda Almanya U19 milli forması giyen genç yetenek Atakan Akkaynak forma bekleyen Türk futbolcular. Yıldızlar ordusu Bayern Münih’te devre arasında Hoffenheim’dan transfer ettiği Alman milli Sandro Wagner forma giyecek.

13 Ocak Cumartesi günü 6 karşılaşma oynanacak. Saat 15:30’da (MEZ) Eintracht Frankfurt-SC Freiburg , Werder Bremen-1899 Hoffenheim, Augsburg -Hamburg, Hannover-Mainz Stuttgart-Hertha Berlin karşılaşmaları start alırken saat 18:30’da ise Redbull Leipzig ile Schalke 04 kapişacaklar.

14 Ocak Pazar günü ise saat 15:30’daki Ren Derbisi’nde FC Köln ile Borussia Mönchengladbach karşı karşıya gelecekler. Köln’de Salih Özcan orta sahada görev yapacak. Haftanın kapanış maçında ise saat 18.00’de Borussia Dortmund evinde Wolfsburg’u konuk edecek. Dortmund’da Türk milli futbolcular Nuri Şahin ve Ömer Toprak ile Wolfsburg’da ise Yunus Mallı forma giyecekler.

Hertha Berlin’de Sinan Kurt, Mainz 05’te Levin Öztunalı ve Suat Serdar, Freiburg’da Çağlar Söyüncü ve Onur Bulut forma giyecekler.

Ligde görünüm

Bundesliga’da 2017/18 sezonunun 17. hafta sonunda Bayern Münih 41 puanla 1. sırada yer alırken, Schalke 04 30 puanla 2. sırada bulunuyor.

Exit mobile version