Site icon DieHaber.Com

Bundesliga’da ilk yarı sona eriyor

Bundesliga’da lider Bayern Münih haftayı Cumartesi gümü Stuttgart deplasmanında geçirecek.

Bayern galibiyet peşinde

Son iki haftayı 1-0’lık skorla (Frankfurt ve Köln) galip gelerek tamamlayan yıldızlar ordusu Bayern Münih, deplasmandan üç puanla dönüp en yakın takipçileriyle arasındaki 9 puan farkını dahada artırmak istiyor.
Berkay Özcan’lı Stuttgart’ta lidere çelme takıp haftayı üç puanla kapanmak hedefinde. Cumartesi günü saat 15:30’da Frankfurt’ta oynanacak bir başka karşılaşmada ev sahibi Eintracht’ın konuğu sezonun güçlü ekiplerinden ikinci sırada yer alan Schalke 04. Sezonun iki flaş ekibi 25 puanlı Eintracht Frankfurt ile 29 puanlı Schalke 04 maçında heyecan dorukta olacak.

3 Türk sahada olacak

Dortmund-Hoffenheim Sezonun 17. haftasının önemli bir karşılaşması da saat 18:30’da Signal İduna Park’ta Borussia Dortmund ile 1899 Hoffenheim arasında oynanacak. Dortmund’da Türk Milliler Ömer Toprak ile Nuri Şahin, Hoffenheim’da ise Alman Milli Kerem Demirbay’ın göstereceği performanslar dikkatle izlenecek.
Orta sıralardaki iki ekipten Augsburg ile Freiburg’un karşılaşması da göz kamaştıracak. Freiburg’da Çağlar Söyüncü forma giyecek. Köln Kurtlar önünde Salih Özcan’lı kadrosuyla lig sonuncu FC Köln sahasında “Kurtlar” lakaplı Wolfsburg’u konuk edecek. Wolfsburg’da Türk Milli Yunus Mallı sezondaki beşinci golünü atıp takımına üç puan kazandırmak hedefinde.
Werder Bremen evinde Levin Öztunalı Mainz 05’ü ağırlayacak. Pazar günü iki karşılaşma Alman Bundesliga’nın 2017/18 sezonunun ilk yarısı 17 Aralık Pazar günü Hannover 96- Bayer Leverkusen (saat 15:30) ve Leipzig-Hertha Berlin (Saat 18:30) karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Kenan Karaman, Leverkusen’i yenip sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatacaklarını vurgulayıp, ”3 puan bizim” dedi. Leipzig ile Hertha Berlin maçında ise adeta nefesler tutulacak. Hertha’da Sinan Kurt, forma giymek ve gol atmak düşüncesinde olduğunu söyledi. İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT

Exit mobile version