Site icon DieHaber.Com

Beşiktaş ve Galatasaray U-10 takımları Almanya’da turnuvaya katılıyor

Hep birlikte Mevlana Lokantasında yemek yiyen futbolculara, hem Türkler ve hem de Almanlar büyük iliği gösterdiler. Mevlana Lokantası ve Eleganz adlı giyim mağazasının sponsorluğunu yaptığı BJK  ve GS li minikler, basın mensuplarına birlikte poz verdiler ve ayrı ayrı sloganlar atarak, birbirlerine meydan okudular.
Dostluk maçları  bugün (12 Mayıs Cumartesi) şampiyona ise,13 Mayıs Pazar günü oynanacak.
Turnuvaya katılan 5’er  takımlı 8 gruptaki ,uluslararası 40 takım bugün ( 12 Mayıs) tarihinde, aralarında dostluk maçı yapacaklar ve 13 Mayıs Pazar günü ise, Altensalzstr 24 ,90530 Wendelstein adresindeki sahada şampiyonluk için ter dökecekler.

Grup maçları

Beşiktaş minikleri E grubunda 1.FC Nürnberg, Deportivo La Coruna, SK Lauf ve MTK Stadteln takımları ile Galatasaray minikleri ise ,F grubunda, Würzburg Kickers, Flyeralarm Admira, DJK Falke ve  FC Röthenbach takımları ile grup şampiyonluğu için karşı karşıya gelecekler.
Tur atlayan takımlar yeniden eşleşecek. A-E grupları  Altesalzstr 24 TSV Röthenbach sahasında, F-H grubundaki takımlar ise,  Mozartstr 72 Wendelstein adresindeki Kreissportanlage sahalarında oynayacaklar.
Maçlar saat 09.00 da başlayacak ve final maçı Pazar günü saat 16.30 da oynanacak. Takımlarımızla ,TSV Altenfurt takımından Ertan Ünlüer, Türk ve İtalyan aileler. Taner TÜZÜN- NÜRNBERG
 

Exit mobile version