Site icon DieHaber.Com

Bayern Münih'ten Lewandowski açıklaması

Polonya milli takım kaptanı Lewandowski ile 2021 yılına kadar sözleşmeleri bulunduğuna dikkat çeken Bayern Münih yönetimi açıklamasında, “Hiçbir kulüple futbolcumuzun transferi konusunda konuşmadık, ve konuşmak içinde hiç bir sebeb yok. Oyuncumuzla yolumuza devam edeceğiz. Yeni sözleşmesini uzattığımız futbolcunun uzun süreli anlaşması var. Herhangi bir kulüp futbolcumuza iznimiz dışında teklif yaparsa, UEFA kurallarına göre suç işlemiş olur. Ayrıca futbolcumuzun menajerine bize transferin söz konusu olmadığını bildiren açıklama yaptı” ifadeleri de yer aldı.
28 yaşındaki Robert Lewandowski’nin menajeri Maik Bartel, Alman spor dergisi Kicker’de, “Lewandowski, kendisine gol krallığı yarışmasında takım arkadaşlarının yeterli destek vermediği için hayal kırıklığı yaşadı, bunun için kırgın” açıklamasıyla dikkat çekmişti.
İngiliz medyasında ise Chelsea’nın Lewandowski’yi kadrosuna katmak için Bayern Münih’in kapısını çalarak, girişim başlattığı haberlerini sayfalarına taşıdı. İngiliz medyasınnda ayrıca Manchester United’in da Polonyalı yıldızın peşinde olduğu haberlerinde yer aldı.  İsa DEVEÇEKEN / FRANKFURT

Exit mobile version