Site icon DieHaber.Com

Bayern Münih fırtınası sürecek mi? 

ALMANYA 1.Futbol Ligi Bundesliga’da 23.hafta karşılaşmalarında heyecan dorukta olacak. Bundesliga’nın 59 puanla en yakın rakibinden 19 puan gibi açık ara puan farklı lideri Bayern Münih seyircisi önünde başkent Berlin’in ekibi Hertha’yı konuk edecek.
Hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a 5-0 gibi farklı skorla geçerek üstün formunu gösteren Bayern Münih sahasında galip gelip yoluna devam etmek, mart ayı içersinde lig şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Frankfurt ve Hannover iddialı

Sezonun formda ekiplerinden Eintracht Frankfurt, haftayı Tayfun Korkut’un çalıştırdığı VFB Stuttgart deplasmanında geçirecek. Tayfun Korkut’un yönetiminde henüz yenilgi görmeyen Alman milli Mario Gomez ve Berkay Özcan’lı Stuttgart ile özellikle deplasmanlarda başarılı futboluyla dikkat çeken Hırvat antrenör Niko Kovac’ın çalıştırdığı Frankfurt arasındaki naç nefesleri kesecek. Frankfurt’ta Gana milli Boateng 5.sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak. Orta sıralarda yer alan iki ekibin zevkli mücadelesinde ise 32 puanla 7.’inci Hannover 96, 31 puanla 9. sırada yer alan Borussia Mönchengladbach’ı ağırlayacak.
Hannover 96 forması giyen Türk Milli Kenan Karaman ile Mete Kaan Demir, iddialı olduklarını haftayı üç puanla kapatacaklarını söylediler.

Çağlar oynuyor, Kerem sakat

İki komşu kentin derbi mücadelesinde 1899 Hoffenheim ike SC Freiburg karlı karşıya gelecek. 3 bin 330 nüfuslu köy takım Hoffenheim’ın 30 bin kişilik Sinsheim’daki maçın tüm biletleri haftalar öncesi kapış kapışa gitti. Freiburg’da Türk Milli Çağlar Söyüncü’nün takımdaki liberodaki yeri garanti, Hoffenheim’de ise Alman milli Ketem Demitbay’ın sakatlığı sürüyor. Düşme hattında yer alan Kuzey Almanya’nın iki komşu kenti 15. Werder Bremen ile 17. Hamburg arasındaki mücadeleye yoğun ilgi var.

Pazar günü 2 karşılaşma

Bundesliga’da 25 Şubat Pazar günü iki karşılaşma oynanacak. Saat 15:30’da Bayer Leverkusen evinde Schalke 04 ile karşılaşırken, saat 18:00’deki mücadele ise RB Leipzig sahasında lig sonuncusu FC Köln’ü konuk edecek. Leverkusen’de Avusturya milli kaleci Ramazan Özcan ile genç yetenek Atakan Akkaynak yedek kulübesinde şanslarını bekleyecekler. Leipzig’da Galatadaray’dan transfer olan Bruma, FC Köln’de ise Salih Öccan forma giyecek. Haftanın Pazartesi günü oynanacak kapanış maçında ise Ömer Toprak ve Nuri Şahin’li Borussia Dortmund seyircisi önünde Augsburg’u ağırjayacak. İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT
Exit mobile version