Site icon DieHaber.Com

Bayern Münih, 1899 Hoffenheim’ı ağırlıyor

Almanya Bundesliga’nın açıl ara puan farklı lideri Bayern Münih sahasında 1899 Hoffenheim’ı konuk edecek. Ligin son ve rekortmen şampiyonu Bayern Münih karşısında Kerem Demirbay’lı 3 bin 330 nüfuslu köy ekibi 1899 Hoffenheim’ın işi çok zor olacak.
Bundesliga’da 20. Haftanın açılış maçında ise Eintracht Frankfurt evinde Borussia Mönchengladbach ile mücadele edecek. 30 puanla 7. sırada yer alan Eintracht’ın 26 Ocak Cuma akşamı saat 20.30’daki 31 puanlı lig 5.’incisi Borussia mücadelesinde adeta nefesler tutulacak.
Cumartesi 6 karşılaşma
Borussia Dortmund sahasında SC Freiburg ile mücadele edecek. 30 puan ve averajla ligde 6.sırada yer alan Borussia Dortmund’da Ömer Toprak ve Nuri Şahin, Freiburg’da ise Çağlar Söyüncü ve Onur Bulut forma giyecek Türk milli futbolcularımız. Lig ikincisi RB Leipzig’in sahası Red Bull Arena’daki rakibi 15 puanlı 17.’inci Hamburg. Leipzig’in favori olduğu karşılaşmada hafta başında Teknik Direktör değişikliğine giderek Markus Gisdol’un yerine Bernd Hollerbach’ın getirildiği Hamburg sürpriz yapabilir.

Mario Gomez galibiyet hedefledi

Stuttgart kendi seyircisi önünde güçlü Schalke 04 ile mücadele edecek. Stuttgart’ta Berkay Özcan ile forvet hattında forma giyecek olan eski Beşiktaşlı Alman Milli Mario Gomez, “Galip gelip üç puan almayı hedefledik” diye iddialı konuştu. Fakat lig üçüncüsü güçlü Schalke 04 karşısında işleri kolay olmayacak. Genç Türk futbolcuları Hikmet Çiftçi ve Salih Özcan’lı kadrosuyla lig sonuncusu FC Köln sahasında Augsburg’u ağırlayacak. Saat 18.30’daki günün son karşılaşması ise Weser Stadı’nda Werder Bremen ile Hertha Berlin arasında oynanacak. Hertha’da yetenekli Türk genci Sinan Kurt, şans alıp almayacağı karşılaşma öncesi belirlenecek.

Pazar günü 2 karşılaşma

Almanya 1.Futbol Ligi Bundesliga’nın 20.haftasın 28 Ocak Pazar günü oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Saat 15:30’da lig ikinci Bayer Leverkusen ByArena’da seyircisi önünde Mainz 05’ü konuk edecek. Leverkusen’de yedek kaleci olarak Avusturya A milli kalecisi Ramazan Özcan ile 19 yaşındaki üstün yetenekli Atakan Akkaynak, Mainz’da ise Levin Öztunalı ile Suat Serdar forma giymeye aday Türk futbolcular. Saat 18:30’daki iki komşu kentin mücadelesinde ise Hannover 96 ile Wolfsburg nefesleri kesecek. Hannover’de Türkiye A Milli Kenan Karaman ile Türkiye Genç Milli Mete Kaan Demir, Wolfsburg’da ise Türkiye A Milli Yunus Mallı takımlarının umut bekledikleri gözde futbolcuları. İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

Exit mobile version