Site icon DieHaber.Com

Avrupa’daki Galatasaraylılar ayaklandı

Türk futbolunun çok önemli bir markası olan Galatasaray’ın son olarak UEFA Kupası ön eleme maçlarında bir köy takımına elenmesi Avrupa’daki onbinlerce Galatasaray taraftarının sabrını taşırdı.
Başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde bulunan Galatasaray Taraftar Dernekleri, 26 Temmuz Çarşamba günü Frankfurt’ta toplanarak, yönetime git çağrısı yapacak. Toplantıyı Avrupa Galatasaray Dernekler Federasyonu organize ediyor.

“AVRUPA’DAKİ GALATASARAYLILARA TARİHİ ÇAĞRI”

Galatasaray’ın son zamanlarda sportif anlamda ve yönetim anlamında yaşadığı faciaların kendilerine büyük üzüntü verdiğini belirten Avrupa Galatasaray Dernekler Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız, Diehaber’e yaptığı açıklamada,“İşte tam bu noktada Avrupa’daki Galatasaraylı taraftarımıza tarihi görev düşüyor. Şuan yaşanılan bu utanç tablosundan ancak taraftarlarımızın kenetlenmesi ve sesini duyurmasıyla kurtulabiliriz” dedi.

Fatih Terim ve Ayhan Yıldız

“TERİM’E TEKLİF GÖTÜRÜLSÜN”

“Ses ver Galatasaray, Ses verin eski başkanlar” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Avrupa Galatasaray Dernekler Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız, “İster başkan olarak olsun, isterse antrenör olarak, Galatasaray’ı şuan içinde bulunduğu bur zor durumdan ancak Fatih Terim hocamızın kurtarabileceğine inanıyoruz. Terim hocamıza teklif götürülsün. Buradan kendini Galatasaraylı hisseden herkese çağrı yapıyoruz. Yanımızda olun. Bize tarihin en üzüntülü günlerini yaşatanlara kapıyı gösterelim” diye sözlerini tamamladı. Seyfi ALP/FRANKFURT
 

Exit mobile version