Site icon DieHaber.Com

FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda 8 takım belli oldu

FIFA’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, ev sahibi  Rusya’nın yanı sıra  Portekiz,  Almanya,  Şili,  Kamerun,  Meksika,  Avustralya ve  Yeni Zelanda’nın 23’er kişilik oyuncu listesinin belirlendiği bildirildi.

FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda 2 tanıdık isim

FIFA  Konfederasyonlar Kupası’nda Spor Toto Süper Lig’den 2 futbolcu mücadele edecek. Beşiktaş ile üst üste 2. kez lig şampiyonluğuna ulaşan  Ricardo Quaresma,  Portekiz ve  Bursaspor’da forma giyen Aziz Eraltay ise  Avustralya’nın kadrosunda yer aldı.
Geride kalan sezonda  Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen  Vincent Aboubakar,  Kamerun’un kadrosunda kendine yer buldu.
İngiliz ekibi  Liverpool’da forma giyen  Emre Can ile Alman temsilcisi  Hoffenheim’da görev yapan Kerem Demirbay ise son dünya şampiyonu  Almanya’nın kadrosuna çağrıldı.
Rusya’nın başkenti  Moskova’nın yanı sıra  Saint Petersburg, Kazan ve  Soçi’de düzenlenecek 2017 FIFA  Konfederasyonlar Kupası’nın grupları şu şekilde oluştu:

 
Şampiyonada gruplarını ilk 2 sırada bitiren ekipler, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Final mücadelesi ise 2 Temmuz’da  Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.

Exit mobile version