Site icon DieHaber.Com

Almanya'da 35 yıllık Türk kulübü isim değiştirdi

Nürnberg Dergahspor , Türkspor oldu

35 yılda, dört kez Kuzey Bavyera Atatürk kupası ve bir kez ’de Almanya Atatürk Kupası şampiyonluğu olmak üzere sayısız başarılara imza atan Nürnberg Dergahspor Futbol Şubesi, Bavyera Futbol Federasyonu’nun da onayı ile, bundan böyle Türkspor olarak faaliyetini sürdürecek.

Nürnberg Türkspor’un yöneticileri (oturanlar soldan sağa), Hüseyin Köksal, Seyhan Karaaslan, İbrahim Akbulut, Recep Som Hamza Karagöz (Ayaktakiler soldan sağa,)Turgay Akarsu ,Mehmet Yılmaz, Fatih Köseoğlu bundan sonra her şey Türkspor için dediler.


Landesliga’dan bu yıl Bezirksliga’ya düşen takımın renkleri de kırmızı beyaz oldu. Dergahspor adı, kültürel faaliyetlerde kullanılacak
BAŞKAN İBRAHİM AKBULUT
Türkspor’un Finkenstr. 17 ,90439 Nürnberg adresindeki yeni lokalinde bir basın toplantısı yapan Türkspor yöneticileri, başarı çizgimizi yükselterek ,tekrar Landesliga’ya çakacağız dediler. Başkan İbrahim Akbulut, yaptığı konuşmada, spor yapmak isteyen tüm gençleri çatıları altında toplanmaya davet ederek, kırmızı beyaz renklerin başarısı için çalışacağız dedi.

Nürnberg Türkspor’un yeni amblemi.


Bezirksliga liginde ,29 Temmuz’da yeni sezonun ilk maçına çıkacak olan Türkspor un iletişim telefon numarası şöyle: 0049 – 177 80 18 248  Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
 
 
Exit mobile version