Site icon DieHaber.Com

VIP OTOMOBİLLER ULUSLARARASI GÜVENLİK TESTLERİNDEN TAM NOT ALDI

Ertex Otomotiv

Yerli üretim VIP araç tasarımları ile başta siyasiler olmak üzere diplomatlar, sanatçılar ve iş insanları tarafından yoğun ilgi gören Ertex Otomotiv, sunduğu konforun yanı sıra güvenlik testlerinden de tam not aldı. Firma, uluslararası otomobil güvenlik kuruluşu Applus+ IDIADA tarafından yapılan; hız, denge, koltuk ve emniyet kemeri güvenliği gibi hayati önem taşıyan tüm testleri başarıyla geçti.

Yerli üretim VIP araç tasarımı ile yeni bir sektör yaratan Ertex Otomotiv, güvenlik testleri ile de sektörde farkını ortaya koyuyor. Müşterilerine sunduğu özel tasarım araçlar ile seyahatlerin ev konforunda yapılabilmesine imkan sağlayan Ertex, tasarladığı yerli üretim VIP otomobiller ile uluslararası güvenlik testi kuruluşu Applus+ IDIADA tarafından yapılan güvenlik testlerin tümünden tam not aldı. Firma böylelikle dünya güvenlik standartlarında tasarım yaptığını bir kez daha kanıtladı.

Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç, “Applus+ IDIADA tarafından yapılan homologasyon testlerinin hepsini başarı ile geçmiş bulunmanın gururunu yaşıyoruz. Koltuk güvenliği, emniyet kemeri güvenliği, elektromanyetik testler, hız, denge ve darbe geçtiğimiz testlerden bazıları. Tasarımını gerçekleştirdiğimiz araçlara eklediğimiz iç ve dış konfor özelliklerin güvenliği etkilememesi dikkat ettiğimiz konuların başında geliyor. Tüm tasarım otomobillerimizin yarısından çoğunu yurt dışına satıyoruz. Yüksek katma değerli bir ürünü yurt dışına satabiliyor olmak gerçekten çok önemli. Türkiye bu anlamda belki de ilk kez bir tasarım ürünü yurtdışına satma başarısını gösteriyor. Ertex Otomotiv, özellikle Avrupa’da çok iyi bilinen bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Almanya’dan gelen araçları VIP tasarımına çevirip, 3 katı değer kazandırarak ihraç ediyoruz. Müşterilerimizin tercihi daha çok Mercedes Vito, V Class, Sprinter, Maybach, Volkswagen Caravella, Crafter ve Cadillac Escalade sınıfından araçlar oluyor. Özel tasarımlı VIP Van tercih eden müşterilerimiz arasında siyasiler, diplomatlar, sanatçılar ve iş insanları bulunuyor.” dedi.

Exit mobile version