Site icon DieHaber.Com

Villa Spa Wellness ile fiziksel ve ruhsal zinde kalın

Günlük işlerden kafanızı kaldıramıyor, tatile zaman mı bulamıyorsunuz? Hem huzur verici hem de keyif alacağınız spa deneyimini, yaşayabileceğiniz en iyi mekan Villa Spa Wellness.

GÖL MANZARASINDA STRES ATIN

Villa Spa Welness’te günlük hayatın stresini göl manzarası eşliğinde atmanızı sağlarken biririnden farklı masajlar sayesinde yenileniyorsunuz. Villa Spa Wellness alanında uzman kadrosunun kişiye özel programlar sayesinde fiziksel ve ruhsal arınma sağlıyor.

FARKLI WELLNES MASAJLARI

Villa Spa Wellness’te tüm vücut cilt bakımından tutun da her türlü wellness masajları uzman ellerin güvenirliğinde sunuluyor. Villa Spa Wellness’te kaldığınız 3 saat boyunca kendinizi ruhsal, bedensel ve zihinsel zinde hissetmeniz sağlanıyor.

İNFRAROT KABİNİN SICAKLIĞINI HİSSEDİN

İnfrarot kabinin verdiği sıcaklıkla bünyeniz kendine geliyor ve kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz. Çikolata, bal, çeşitli aromalı yağlar ve farklı bitkisel ürünlerle gerçekleştirilen welness masajlarının yanı sıra mikro needling, mikrodermasion, frucht säure tedavisi ile tüm vücuda kırmızı ışık tedavisi hizmetleri sunuluyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ

Geniş ve ferah bir iç mekana sahip Villa Spa Welness’te alttan akan sıcak su üzerinde hamam keyfi ve köpük masajı gibi ayrıcalıkların keyfini sürebilirsiniz. Haftanın yedi günü hzimet sunan Villa Spa Wellness’te doğum günü gibi özel kutlamalar da salonda mümkündür.

Exit mobile version