Site icon DieHaber.Com

UTG Hessen’de yönetim belirlendi

ALMANYA’NIN Hessen Eyaleti’nde faaliyetlerini sürdüren Hessen Türk Toplumu Platformu Genel Kurul’da yeni yöneticilerini belirledi. Başkanlık görevine Müzeher Bilgiç tekrar seçildi.

Neu İsenburg TC Rot Weiss   (Tenis kulübü) Tie Break -Cafe Restaurant’ta yapılan genel kurulda Divan Heyeti Başkanlığını Baden Württemberg UTG Başkanı Dr. Arslan İpek yaptı. Divan Kurulu yardımcılıklarını ise Sedat Akcan ile Son iki yılda yapılan faaliyetlerin anlatılmasından sonra yapılan seçimde tek aday olarak katılan Müzeher Bilgiç, oyların tamamını alarak Başkanlık görevine tekrar seçildi.

Yapılan seçimde Başkan Yardımcıları Sedat Akcan, Neşe Yaşar, Ayten Özbek ve Serpil Solum olarak belirlendi. Muhasiplik görevine Ayşe Uran , Genel Sekreterlik görevine Şaziye Toprak oy birliği ile getirildiler. Fatma Ölmez, Ufuk Solum, Ali Şahin ve Suzan Takkalı,  Emine Kılınçat ve Gökhan Bilgiç UTG Hessen Yönetim Kurulu asil üyeliklerine seçilirken, denetleme kurulu ise Adil Kılınçat, Nezahat Yığın ve Sefa Asilöz’den oluştu.

Denetleme kurulu yedekleri ise Güzin Kırım ve Şerife Gökçe. Türk Toplumu’nun çıkarlarını temsil etmek ve savunmak için 13 Mayıs 2017 tarihinde kurulan Hessen Türk Toplumu Birliği Platformu Başkanlığına tekrar getirilen Müzeher Şimşek, ”Derneğimiz üyeleri Türk ve Türk kökenlilerden oluşmaktadır. Türk toplumunun çıkarlarını temsil etmek ve haklarını korumak istiyoruz. Amacımız toplumumuzun ve bununla birlikte Türklerin ve millet ayırımı gözetmeksizin tüm sağlamaya çalıştığımız bağlı kuruluşlar ve bunların üyelerinin çıkarlarını eşitlikçi olarak temsil ve teşvik etmektir” diyerek kendisini tekrar göreve getiren üyelere teşekkür etti.   İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

Exit mobile version