Site icon DieHaber.Com

UNDER ARMOUR’DAN SPORCULARA ÖZEL MASKE

UNDER ARMOUR maske

Teknolojik ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, COVID 19 salgını sebebiyle sporcuların hayatını kolaylaştırmaya yönelik teknolojilere sahip UA Spor Maskesi’ni piyasaya sürdü.

Yeniden kullanılabilir ve suya dayanaklı olan maske, esnek kulak lastikleriyle takılıyor. Şekillendirebilir burun teliyle havanın çıkmasını ve gözlüklerin buğulanmasını önleyen Under Armour UA Spor Maskesi, ek koruma yan panalleriyle de dikkat çekiyor.

Yeni UA Spor Maskesi üç katmandan oluşuyor:

Under Armour Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “İleri teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürün ve tasarımlarla spor tutkunlarının beğenisini kazananmış bir markayız. Pandemi döneminde sporcuların kendilerini daha fazla koruması ve atletik performanslarını devam ettirebilmeleri önemli. Maske konusunda dünya çapında pek çok alternatif bulunurken, Under Armour olarak uzun AR-GE çalışmaları sonucu kendi maskemizi ürettik. Artık sporcularımız çalışırken de maskelerini takabilecek ve bir sorun yaşamayacak. UA Spor Maskesi sporcuların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak” dedi.

Exit mobile version