Site icon DieHaber.Com

Üç kişiyi öldüren Tuba'ya ömür boyu hapis

Giessen Eyalet Mahkemesi’nde görülen davada Tuba’nın avukatı müvekkilinin beraatini talep etmişti. Mahkeme Tuba’nın cinayetleri sinsice işlediğine kanaat getirdiği belirtildi.

Benzin dökerek yaktı

Savcılık Tuba’nın sihirbaz Riconelly’i öldürdükten sonra delilleri karartmak için cesedin yattığı yatağı benzin dökerek yaktığını ifade etti. Tuba’nın Riconelly’in evindeki nakit para ile diz üstü bilgisayarını çaldığı da aktarıldı.
Tuba S.’in Düsseldorf’ta Jole’i boyun atkısı ile boğarak öldürdükten sonra banka otomatiği kartlarının şifreli numaralarını ortaya çıkarmak için kızı Slvia’ya ilaç vererek uyuttuğu ve daha sonra ise yastıkla boğarak öldürdüğü kaydedildi. Tuba S.’in Jole ile kızı Sylvia’nın evindeki altın kole ile gümüş çatal bıçak setinin çaldığı ve bunların evinde bulunduğu belirtildi. Tuba’nın banka kartı ile Sylvia’nın banka hesabından para çektiği de kaydedildi.
Yaklaşık bir yıl süren ve 100 duruşma yapılan dava süresince Tuba’nın hakkında yapılan tüm iddialara karşı susukunluğunu koruduğu ifade edildi. (mozaik-gazete.de)

Exit mobile version