Site icon DieHaber.Com

Türklerin sesi olacaklar

Türklerin sesi olacaklar

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UID) Hessen Bölgesi’nin Maintal’daki Merkezi’ni ziyaret eden Eroğlu, UID Hessen Başkanı Erkan Arslan tarafından kabul edildi. UID Halkla ilişkiler ve Sivil Toplum Kurumları’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Koçak, UID Main Kinzig Bölgesi Hanau Şubesi Başkanı Salih Taşdirek, Gazeteci Teyfik Özcan, iş adamı Rafet Kurnaz ve UID Hessen Program Koordinatör Yardımcısı Nuray Berdici’nin de hazır bulunduğu toplantıda Hessen Eyaleti ve Avrupa Parlamentosu Seçimleri’nin yanısıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya ziyareti ön planda konuşuldu.

Bunun yanısıra Hessen Eyaleti’nde yaşayan Türk vatandaşlarının tüm sorunları madde madde ele alınıp değerlendirildi.  Freie Wähler parti temsilcisi ve milletvekili adayı Engin Eroğlu, UID Hessen Bölge Başkanı Erkan Arslan ve konuklara seçim çalışma programını tanıttı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Türklerin her alanda yaşadıkları toplum ile çelişmeden birlik ve beraberlik halinde değerlerine sahip çıkarak siyasi olarak hakkettikleri yerlere toplum olarak ulaşmaları gerektiğini vurgulayan Arslan, UID Hessen’in hedeflerini ve yapacağı icraatları açıkladı, UID Hessen Bölge Başkanı Arslan, toplantının oldukça verimli ve herkese faydalı olduğunu vurgulayıp, tarafların sık sık bir araya gelmesi noktasında mutabakat sağlandığını söyledi.  İsa DEVEÇEKEN/ MAİNTAL

Exit mobile version