Site icon DieHaber.Com

TİM’in engelliler yararına yapılan balosuna büyük destek

TİM’in engelliler yararına yapılan balosuna büyük destek

Kutlamada Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, eşi Hülya Kül, Konsolosluk Sekreteri Zehra Yakan, Din Hizmetleri Ataşesi Furat Gökçebay, Kuzey Bavyera DİTİB Birliği Başkanı Hasan Aslan, DİTİB  Fürth Başkanı Refet Avcı, Kuzey Bavyera MÜSİAD  Başkanı Emin Bayram, Üye Kadir Bozkurt, Kuzey Bavyera UETD Başkanı Yılmaz Deliduman, TİAD Başkanı Aydın Yüksel, idare heyeti üyeleri Dr. Ali Aydın, Ahmet Can ,Nürnberg Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Kır, SPD Nordostbahnhof Bölge Başkanı Abdurrahman Gümrükçü, salonu tamamen dolduran 200’ü aşkın Türk-Alman davetli  ve engelliler hazır bulundu

İLK KONUŞMA BAŞKAN’DAN

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TİM’in kurucusu ve Başkanı Kamile Erdemir, kendi oğlunun ’da engelli olduğunu belirterek, “ Tüm engelleri aşarak, Ben demeden ,Biz dedik ve hep birlikte kendimizi engelliler için adadık “diye konuştu. Nesrin Can’a da  geceye yardımları için teşekkür etti.

BAŞKONSOLOSTAN ÖVGÜ

Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül’ de yaptığı konuşmada, Nürnberg’de vazifeye başladığında, ilk ziyaretinin TİM’e olduğunu anımsatarak, onların çalışmasını hep takdirle karşıladığını dillendirdi.

AKSİYON PLANINDA YER ALDILAR

Belediye Meclis Üyesi Aynur Kır ise, engelliler için 2013 yılında, Nürnberg’de aksiyon planı oluşturulduğunu, bu aksiyonda TİM’in de yer almasının sevindirici olduğunu anlattı.

GÖKHAN GÜNEY VE YUNUS BÜLBÜL RENK  KATTI

Tim’in etkinliğine katılan ünlü sanatçılar Yunus Bülbül ile Gökhan Güney, şarkıları ile tüm salonu coştururken,  Yunus Bülbül Show TV’de yayınlanan “ Avrupa Yolcuları” adlı program için çekim yaptı. Morock orkestrası, engelli sanatçı Erntoan Chousein, Dilay ve Edvin çifti yaptıkları müzikle geceye katkıda sağladılar. Gecede, hazır bulunan, Türk Sivil Kuruluş başkanları engelliler için 6 bin Euroluk bağışta bulundular.  Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

 

Exit mobile version