Site icon DieHaber.Com

THY, acenteler Bowling Turnuvası’nda buluştu

thy

Türk Hava Yolları’nın Nürnberg ofisi, geçtiğimiz Cuma günü Kuzey Bavyera bölgesinde faaliyet gösteren yaklaşık 20 seyahat acentesini geleneksel olarak düzenlediği bowling turnuvasında ağırladı. Bu özel etkinliğin amacı; acenteler arasında iş birliğini teşvik etmek, motivasyonu artırarak ikili ilişkileri güçlendirmek oldu ve etkinliğe katılım oldukça yüksek seviyedeydi.

İş Fırsatları ve Potansiyel İşbirlikleri Gündemde

Etkinlik sırasında katılımcılar, yeni iş fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler için potansiyel işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular. Bu tür etkinlikler, acentelerle doğrudan etkileşimi artırarak müşteri memnuniyetini yükseltmek ve Türk Hava Yolları’nın bölgedeki varlığını güçlendirmek adına önemli bir rol oynamaktadır.

Seibold Reisen, Bowling Turnuvasının Şampiyonu

Turnuvada en yüksek skoru elde eden Reisebüro Seibold acentesi, şampiyon olarak Almanya’nın en prestijli seyahat acentesi unvanıyla İstanbul’da düzenlenecek olan muhteşem final müsabakasına katılmaya hak kazandı. Taner TÜZÜN/NÜRNBERG

Exit mobile version