Site icon DieHaber.Com

Tasarımın yıldızları Nude ve Lee Broom Londra’da “Cam Ağaç” için bir araya geldi

Global tasarım markası Nude, Londra’da, dünyanın önde gelen tasarımcılarından Lee Broom’la yenilikçi bir projede buluştu.

245 parça cam aydınlatma

Lee Broom, Nude tarafından her biri el yapımı olarak üretilen 245 parça cam aydınlatma ünitesi ve LED ışıklandırmalarla, yeni yıl öncesinde bir Cam Ağaç tasarladı. Proje, aydınlatma ve mobilya tasarımlarıyla öne çıkan Lee Broom’un sektördeki 10. yıl kutlamasının da bir parçası olarak hayata geçti.
Londra’nın en seçkin restoranlarından AquaShard’da bir ay boyunca sergilenecek olan Cam Ağaç, Nude’un cam ustalarının el yapımı,en ince ve en parlak cam objeleri üretme becerisi sayesinde yeni yıl heyecanının simgesi olarak ışıldıyor.

Londra’nın ünlü restoran grubu Aqua, 2013 yılındaşehrin en yüksek binalarından biri olan The Shard’ın 31.katındaLondra manzarasına hakimlüks restoran AquaShard’ın açılışını yaptı ve o günden bu yana, geleneksel yılbaşı ağacını tasarlamak üzere saygın isimleri AquaShard’a davet etti.
Bugüne dek moda dünyasından Vivienne Westwood, sinema dünyasından David Attenbrough gibi isimleri yılbaşıağacını tasarlamak üzere konuk eden organizasyonun geliri yardım amaçlı kullanılıyor.
Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarıyla çalışan Nude, yüksek estetik kaliteyi günlük yaşamın içinde duyumsamayı sağlayacak, yaşam ve dinlenme alanlarına anlam ve şıklık katacak koleksiyonlar geliştiriyor. Camın en parlak ve ince halini üreten Nude, “Yalın güzeldir” felsefesiyle üretilen çoğu el yapımı ürünleriyle yalın bir yaşam önerisi getiriyor.

Exit mobile version