Site icon DieHaber.Com

Sony’nin yeni lazer kurulum projektörleri Avrupa’da satışa sunuldu

Sony’nin yeni lazer kurulum projektörleri Avrupa’da satışa sunuldu

Yeni modeller artık Avrupa’da satışa sunulmaya başlandı ve şimdiden takriben 100 adet ön siparişle bayilerden büyük ilgi görüyor. Büyük salonlar için yüksek parlaklığa sahip projektörlere yönelik artan talep karşısında, Sony’nin müşterileri yeni modeller için son derece heyecanlı ve projektörleri kurup kitlelerini etkilemek için sabırsızlanıyor.

Hem VPL-FHZ120L hem de VPL-FHZ90L’de yüksek ışık direncine sahip yeni geliştirilmiş bir LCD panel kullanılıyor; VPL-FHZ120L’de ise canlı renk üretimi ile istikrarlı parlaklık ve yüksek görüntü kalitesi sunacak yüksek kontrastı sağlayan bir optik kompansatör kullanılıyor. Ayrıca Sony’nin eşsiz Z-Phosphor Lazer teknolojisi, tam ışık spektrumu ve sürekli, net RGB renk sağlamak için bir 3LCD optik sistemin yanı sıra ışık kaynağı olarak mavi lazer kullanıyor.

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa’da Avrupa Bölgesi Ürün Müdürü Robert Meakin şunları söyledi: “Sony, her zaman lazer teknolojisinin kurulum projektörlerinin geleceği olduğuna inandı ve bu yılın başlarında Integrated Systems Europe’ta (ISE) duyurulan yeni modellerimizin gördüğü büyük ilgi, müşterilerimizin de neredeyse sıfır bakım maliyetiyle net, parlak görüntüler sunan, yüksek parlaklığa sahip yeni modellerle kitlelerini etkilemek için sabırsızlandığını gösteriyor.”Meakin sözlerine şöyle devam etti: “Müşterilerimizle birlikte sürdüğümüz çalışmalar sonucunda, Sony’nin projektör teknolojisine öncülük etmeyi sürdüreceğinden eminiz.”

Yeni geliştirilen 3LCD panelleri sayesinde istikrarlı parlaklık ve canlı renk üretimi ile, VPL-FHZ120L ve VPL-FHZ90L, piyasanın teknoloji açısından en gelişmiş projektörleri arasında. Diğer özellikler:

Exit mobile version