Site icon DieHaber.Com

Siverek'li Abbas Dağlık dünya markası olma yolunda

Urfa’nın Siverek ilçesinden babasının çalıştığı Almanya’ya küçük yaşta gelen Abbas Dağlık ilk olarak bir İtalyan restoranında bulaşıkçı olarak çalışmaya başladı.

Restaurant zincirleri

“Bir işe ne kadar emek verirsen, o iş o kadar senindir” sloganıyla 30 yıldan beri çalıştığını belirten Dağlık, Frankfurt ve Offenbach kentlerinde beşi İtalyan 3’ü Türk mutfağı olmak üzere Offenbach’ta 8. restaurantı açtı.

İtalyan mutfağı restaurantlarına Fantasia, Türk mutfağı restaurantlarına Anatolia adını veren Abbas Dağlık’lının Anadolu yemeklerinin sunulacağı Offenbach’ta ki Anatolia 3 Restaurant açılışına başta Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Konsolos Özkan Durmaz olmak üzere  bankacılar, işadamları, sivil toplum örgütleri yöneticileri ve kalabalık bir medya mensubu katıldı.
Görkemli bir açılışla dua sonrası kapılarını açan Anatolia Restaurant’ı görenler, “Offenbach şehrinin marka değeri böyle bir restaurant ile çok arttı” yorumunda bulundular. Abbas Dağlık, diğer tüm restaurantlarında olduğu gibi yeni restaurantında sabahları çok çeşitli ve uygun fiyatla kahvaltı verileceğini de açıkladı. İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

Exit mobile version