Site icon DieHaber.Com

Sıla Yolu’nda önemli Sırbistan uyarısı: Hapis cezası var!

Bremen ve Hamburg eyaletlerinin tatile çıkmasıyla başlayan Sıla Yolu sezonunda geçilen ülkelerdeki hız sınırına dikkat etmek gerekiyor.
HAPİS CEZASI VAR
Sırbistan’ın Velika Plana kentinde bulunan dieHaber tesislerinde konuyla ilgili uyarılarda bulunan Sırbistan resmi makamları, “Bizim ülkemizde otobanda hız sınırı 140 km. Bunun bir üstü bile cezayı gerektirir. Sırbistan’da hız nedeniyle hapse düşen sürücüler de var” uyarısını yaptılar.

HER YER RADAR DOLU
Bremen ve Hamburg eyaletlerinden Sırbistan’daki tesislerimize ulaşan vatandaşlarımız ise Almanya yanında Avusturya, Macaristan ve Sırbistan’da yol üzerinde sadece radar değil, mobil polis kontrolünün de olduğunu hatırlattılar.
Sırbistan otoyollarında 200 kilometre sürat yapan bir Türk sürücünün, kısa süre önce tam 1500 Euro para cezasına çarptırıldığı hatırlatıldı.
Karayoluyla Türkiye’ye gidecek vatandaşlarımız önümüzdeki bir hafta içinde özellikle Hırvatistan, Macaristan ve Sırbistan’da gündüzleri sıcaklığın 35 dereceye kadar yükseleceğini de hesap etmek zorundalar. VELİKA PLANA

Exit mobile version