Site icon DieHaber.Com

Sıla Yolu… 16 yıla büyük başarılar sığdırdı

Türkiye’de liseyi bitirdikten sonra askere gittiğini ve daha sonra şimdiki eşi Aynur Albayrak ile tanışıp evlendiğini belirten Sinan Çoban, “Lise yıllarında kendi kendime okuyacaksan çok kaliteli bir okulda oku. Okumayacaksan hayata atıl dedim. Hayatı ciddiye aldım. Belçika’ya gelince önce döner işleri yaptım. Sonra temizlik firması kurdum. Dönercilikte dilim yeterli olmadığı için, temizlik firmasında ise Belçikalı resmi makamların sıkı kontrolü ve bana göre bıktırma politikası nedeniyle istediğim başarıyı yakalayamadım. Şimdi kendime ait bir ulaştırma firmam var. Aralarında TIR’ların da bulunduğu araçlar kendime ait” dedi.
Eşinin başarısıyla gurur duyduğunu belirten Aynur Albayrak, “Sinan bir çok gurbete gelen damada örnek alabilecek bir disipilinle çalıştı. Kendisiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.
Sinan Çoban ve Aynur Albayrak, 4 çocuklarıyla birlikte öğle saatlerinde geldikleri Diehaber Sıla Yolu Tesisleri‘nde yemeklerini yedikten ve biraz dinlendikten sonra Türkiye’nin yolunu tuttular. VELİKA PLANA

Exit mobile version