Site icon DieHaber.Com

Saray Güven cinayet kurbanı mı?

Alman polisi, Frankfurt’ta yaşayan ve geçtiğimiz Pazar gününden beri kayıp olan Saray Güven’in (47) bir cinayete kurban gitmiş olabileceğinden endişe ediyor. Kadının, Hayrettin Tandoğan (51) isminde evli bir sevgilisi olduğu belirtiliyor. Üç çocuk annesinin son olarak çocuklarına bir mesaj gönderdiği, ardından ise telefonunun kapandığı belirlendi.

Hayrettin Tandoğan (Foto: Polizei )

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Telefonun son sinyal verdiği Nieder-Roden’deki ormanlık alanda arama yapan polis, Saray Güven’in Hayrettin Tandoğan’dan ayrılmak istediği için öldürülmüş olabileceğinden hareket ediyor. Erbach şehrinde yaşadığı belirtilen Hayrettin Erdoğan’ın sabıkalı olduğu gibi psikolojik sorunları da bulunduğu açıklandı.

POLİS: UZAK DURUN, TEHLİKELİ

Polis, “Cinayeti onun işlediğinden hareket ediyoruz. Zanlıyı gördüğünüzde dikkatli olun, ilkyardımı arayın ve sakın yaklaşmayın” uyarısında bulundu. Hayrettin Tandoğan’ın ERB-EE 995 plaka numaralı kahverengi Opel Zafira marka otomobille kaçtığı sanılıyor. 51 yaşındaki Tandoğan’ın 1,75 metre boyunda, hafif göbekli ve normal yapıda olduğu bildirildi. Kayıp olan Saray Güven’in ise 1,66 metre boyunda, normal yapılı olduğu açıklandı. FRANKFURT

Exit mobile version