Site icon DieHaber.Com

Samsung’un tasarımları iF 2018’de 55 ödül kazandı

Samsung Electronics, dünyaca ünlü iF 2018 Tasarım Ödülleri’nde dördü altın madalya olmak üzere toplam 55 ödül kazandığını duyurdu. Samsung bu ödüllerden 40’ına üstün ürün tasarımı, beşine profesyonel konsept tasarımı, sekizine iletişim tasarımı, birine ambalaj tasarımı ve birine de hizmet tasarımı nedeniyle layık bulundu.
Samsung Electronics, bu yıl dört altın madalya da dâhil olmak üzere toplam 55 ödülkazanarak yarışmaya ilk kez katıldığı 1996’dan bu yana en büyük başarıyı elde etti. Samsung bu ödüllerle birlikte son üç yıl içinde iF Tasarım Ödülleri’ne katılan firmalar arasında en çok ödüle layık bulunan şirket haline geldi.

Gear Sport

Samsung’un büyük beğeni toplayan akıllı saati Gear SportiF 2018 Tasarım Ödülü alan ürünlerden bir tanesi oldu. Gear Sport, 5 ATM suya dayanıklılık sertifikasına sahip olması sayesinde havuzda rahatlıkla kullanılabiliyor. Mavi ve Siyah renk seçenekleri olan Gear Sport’un Super AMOLED 1.2 inç ekranı ve gelişmiş arayüzü sayesinde hareket halindeyken bile bilgiler kolay bir şekilde görüntülenebiliyor. Gear Sport’un farklı renk ve tasarımlardaki değiştirilebilir kayışları, farklı kıyafetlere ve stillere kolaylıkla uyum sağlıyor.

Gear 360

Geçtiğimiz yıl tamamen yenilenerek tüketicilerin beğenisine sunulan ve küre şeklindeki tasarımıyla dikkat çeken Gear 360da iF 2018’de Tasarım Ödülü almaya hak kazandı. Gear 360’ın alt kısmına tripod girişi eklenerek kullanılabilirliği ve bağlanabilecek aksesuar sayısı artırıldı. Gear 360 üzerinde bulunan LCD ekranı ve kayıt düğmesi de pratik bir kullanım sunuyor.

Samsung Kablosuz Hızlı Şarj Standı

iF 2018 Tasarım Ödülleri’nde Altın Madalya kazanan ürünlerden bir diğeri iseoldu. Galaxy S ve Note serisi akıllı telefonlarda[1], yatay veya dikey pozisyonlarda kullanılabilen Samsung Kablosuz Hızlı Şarj Standı, video izlemeyi veya görüntülü arama yapmayı pratik hale getiriyor. Cihaz, katlanarak ince bir pad oluyor ve kolayca saklanıp, taşınabiliyor. Samsung Kablosuz Hızlı Şarj Standı’nın kenar yastıkları telefonu dış darbelere karşı korurken sabit bir şarj pozisyonu da sağlıyor. Deri hissi uyandıran dokusu ve kompakt tasarımı ile bir bütün olarak telefonuna şık bir görünüm veriyor.
Samsung’un kazandığı 55 iF Tasarım Ödülü içinde; Galaxy S8 ve S8+, Galaxy Note 8, The Frame, QLED TV Q9 ve POWERstick PRO ürünleri de bulunuyor.

Exit mobile version