Site icon DieHaber.Com

Samsung 3 yeni giyilebilir cihazını tanıttı

Yeni Gear cihazları kullanıcıların günlük yaşamlarını en verimli şekilde geçirebilmeleri, daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilmeleri için tasarlandı.
Yemek ve uyku düzeninden yapılan egzersizlerin takip edilmesi ve motivasyon amaçlı sunulan yaşam koçluğuna kadar birçok günlük aktivitede yeni Gear cihazları en büyük yardımcınız olacak. Samsung, giyilebilir cihazlarına yeni akıllı beceriler ve kolay kullanılabilir özellikler ekleyerek ve aynı zamanda teknoloji ve spor dünyasından farklı markalarla işbirliği yaparak kullanıcılarının sadece hareket dolu yaşamlarına değil, aynı zamanda büyük işler başarabilmelerine de destek oluyor.
Samsung Gear Sport ve Gear Fit2 Pro’nun kazandığı yeni özellikler arasında şunlar var:

Gear Sport: Aktif ve dengeli bir yaşam için çok yönlü akıllı saat

Şık, yuvarlak minimalist bir tasarıma sahip yeni Gear Sport, Super AMOLED 1.2-inç ekranı ve gelişmiş arayüzü sayesinde hareket halindeyken bile bilgilerin kolay bir şekilde görüntülenmesini sağlar. Gear Sport ile kullanıcılar internete bağlı olmadıklarında dahi sağlık ve iyi yaşam konusunda hedeflerini gerçekleştirebilir, beslenme yönetimi konusunda bildirimler ve egzersiz tavsiyeleri alabilirler.
Gear Sport, askeri cihazlar düzeyinde dayanıklılığa sahip olması sayesinde farklı çevresel koşullarda kullanılabilir. Farklı renk ve tasarımlara sahip, standart 20mm genişlikte değiştirilebilir kayışlar, zarif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kayışlarının hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebiliyor olması sayesinde spor salonu tarzından arkadaşlarla akşam buluşma tarzına hızlı bir şekilde geçiş yapılabilir. Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle gelen Gear Sport’un diğer becerileri arasında şunlar yer alıyor:

Gear Fit2 Pro: Gelişmiş GPS özelliğine sahip akıllı bileklik

Gear Fit2 Pro, yeni yüzme ve kalp atış takibi özelliklerinin yanı sıra donanım seviyesinde geliştirilmiş yeni GPS takip becerisiyle koşarken veya seyir halindeyken doğru bir hareket takibi gerçekleştirebilir. Gear Fit2 Pro’nun Super AMOLED, 1.5-inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü kavisli dokunmatik ekranı gerçek zamanlı olarak güncellenir ve gelen bildirimlerin kolay bir şekilde okunmasına izin verir. Tamamen yenilenen güvenli, ergonomik akıllı bileklik, hafifliğiyle tüm fiziksel aktiviteler için kullanım kolaylığı sunar. Siyah ve Kırmızı renklerde sunulan Gear Fit2 Pro farklı kullanımlara uygun tasarımıyla da şık bir aksesuardır.

Gear IconX: Kullanımı rahat kablosuz kulakiçi kulaklık

IconX kablosuz kulak içi kulaklık ile en sevdiğiniz müzikleri zahmetsizce dinlerken, günlük hareketliliğinize eğlence katabilir ve günlük rutininize daha fazlası için yer açabilirsiniz. İnternet üzerinden, Samsung akıllı telefondan[3] ve PC’den müzik transfer edilerek internete gerek olmadan Bluetooth bağlantıyla sevdiğiniz şarkılar her zaman kulağınızda. Yeni IconX, Samsung’un kişisel asistanı Bixby[4] ile uyumlu olması sayesinde kulağınızdan çıkarmaya gerek olmadan basit bir dokunma hareketi veya sesli komutla müziği veya telefonunuzu kontrol edebilmenize izin verir.
Siyah, Gri ve Pembe renk seçenekleriyle sunulan yeni IconX, artık daha ergonomik ve hafif olması sayesinde daha güvenli, rahat ve şık bir kullanım imkanı sunuyor. Spor aktivitelerine yönelik de özel kullanım kolaylığı sunan Gear IconX, koşu ritmine göre otomatik olarak şarkı türleri arasında geçiş yapabilir ve ufak bir dokunuşla etkin hale getirilebilen benzersiz Koşu Koçluğu özelliği sayesinde gerçek zamanlı ve telefondan bağımsız olarak egzersiz durumu güncellemeleri konusunda sesli olarak[5] bilgilendirmede bulunabilir. Hızlı şarj özelliğiyle gelen IconX, 5 saate kadar etkin kullanım ve 7 saate kadar müzik çalma kapasitesiyle gelişmiş pil ömrü sunuyor. Aynı zamanda 4GB dahili hafızasıyla kesintisiz ve benzersiz müzik dinleme deneyimini en üst düzeye taşıyor.
Gear Sport ve Gear Fit2 Pro, belli koşullar artında 50 metreye (165 feet) kadar 5 ATM su geçirmezlik güvencesi sunan ISO 22810:2010 ile sertifikalandırılmıştır. Yağmur altında, duş alırken veya çok derin olmayan havuz, deniz gibi sularda yüzerken kullanıma uygundur. Dalış ve su kayağı gibi su akışının güçlü olduğu veya çok derin sularda kullanıma uygun değildir.

  1. Gear Sport ve Gear Fit2 Pro MIL-STD-810G ile sertifikalandırılmıştır.
  2. Gear IconX, Android 4.4 ve sonrası işletim sistemleri ile uyumludur.
  3. Bixby uyumluluğu Galaxy Note8, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Samsung modelleri ile sınırlıdır. İngilizce kullanılabilir.  
  4. Gear IconX sesli yönlendirme İngilizce, Çince (Mandarin), İspanyolca, Almanca, Fransızca, Korece, İtalyanca, Rusça ve Japonca olmak üzere 9 dilde desteklenmektedir.
Exit mobile version