Site icon DieHaber.Com

SAMET’İN “MEMUR BEY” 1.000.000 İZLEMEYİ AŞTI

Samet Kardeşler

Müzik kariyerine iyi bir başlangıç yapan Samet Kardeşler’in ikinci şarkısı “Memur Bey”, genç sanatçının sayıları 750 bine yaklaşan TikTok takipçisinden de büyük ilgi gördü. TikTok kullanıcıları şarkı ile etkileşimli 12 bine yakın video üretti.

Ankara doğumlu genç yetenek Samet Kardeşler, mavi tikli ünlü bir TikToker olmanın yanı sıra, Spotify’da da mavi tikli sanatçı olarak tanınıyor. 2020 yılıyla birlikte müzik kariyerine hızlı ve parlak bir giriş yapan Samet Kardeşler’in şarkıları için hazırladığı klipler dijital dünyada milyonlarca kez izleniyor, takipçileri onun için 10 binden fazla video çekiyor.

Dijital proje & yetenek yönetimi ajansı Reklamania Cats & Dogs ile iş birliği yapan Samet Kardeşler’in yeni şarkısı “Memur Bey”, genç yeteneğin hayranlarından büyük ilgi görüyor. “Memur Bey”, dijital platformlarda çıkış yaptığı 12 Mart tarihinden bu yana YouTube’da 1 milyondan fazla izlenirken, Spotify platformunda da bugüne dek 72 bin kez dinlendi.

Samet Kardeşler, “Memur Bey” ile TikTok’ta da büyük yankı uyandırdı. TikTok kullanıcıları şarkı ile etkileşimli 12 bine yakın video üretti.

Kaliteli içerikleri ve duruşuyla dikkat çeken ve TikTok’ta 735 bin, Instagram’da 286 bin kişiyle “geniş ailem” dediği büyük bir takipçi kitlesine sahip Samet Kardeşler’in hayatı her zaman kolay olmamış. Ankara’da zorluklar içerisinde büyümesine rağmen Hacettepe Üniversitesi Yönetici Asistanlığı bölümünde okuyan ve lisanslı wellness antrenörü olan Samet Kardeşler, eğitimin yanı sıra müzik konusunda da kendini sürekli geliştirmiş.

İlk şarkısı “Bir Gül Dü” de, iki aylık bir sürede YouTube’da 2 ayda 4 milyondan fazla izlenme, Spotify’da yaklaşık 500 bin dinlenme elde eden Samet Kardeşler, “Çocukluğumdan bu yana gönül verdiğim müzik alanında, beğeni gören işlere imza atmak benim için büyük bir mutluluk. Hayalim olan bir kariyere ilk adımlarımı, iyi bir başlangıçla attığımı düşünüyorum ve müziğe devam etmek, kalıcı olmak istiyorum” dedi.

Samet Kardeşler’in yetenek yönetimini gerçekleştiren dijital proje & yetenek yönetim ajansı Reklamania Cats&Dogs, markaların dijital düşünebilme becerisini üst seviyeye taşıyor; markaların hedef kitleleri ile akran ilişkisi kurabilmesi için markaya özel projeleri ve markaya özel elçileri yönetiyor ve bunu yeni nesil bir yetenek menajerliği yapısı ile birleştiriyor

Exit mobile version