Site icon DieHaber.Com

Rolls Royce’dan arazi aracı

Rolls-Royce, ilk arazi aracı yeni Cullinan’ı  tanıttı. Rolls-Royce CEO’su Muller-Ötvös “Müşterilerimize bir SUV`de bulamadıklarını sunduğumuzu biliyoruz. Hayatlarında sınır kabul etmeyen bu yeni öncülerin cesaretleri ve macera duyguları deneyimlerini belirliyor. Cullinan, kusursuz lüksün ve off-road kapasitesi ile harmanlandığı en saf biçimidir.” dedi.

İngiliz Kraliyet tacı!

İsmini şu anda İngiliz Kraliyet tacının üzerinde bulunan dünyanın en büyük elmasından alan Cullinan, 2018’in ve tüm zamanların muhtemelen en çok beklenen Rolls-Royce otomobiliydi.

Yepyeni alüminyum lüks mimarisi üzerine oturtulan ikinci Rolls Royce olan Cullinan, dünyada teknolojik olarak en gelişmiş ve yalnızca amaca yönelen bir otomobil. Gezegenin tümünde oluşabilecek her türlü tahribata karşı test edilen Cullinan, Rolls-Royce’un yol alışkanlıklarından herhangi bir taviz vermeden, “sihirli halı sürüşü” gelişimini, arazi sürüşü keyfiyle birleştiren inanılmaz yetenekli off-road aracı.
Mevcut havalı süspansiyon sisteminin kapsamlı bir şekilde yeniden yapılandırılmasıyla, pervane şaftlarının güçlendirilmesi, sürücünün ön tekerleklere dahil edilmesi ve yeni 6.75 litrelik ikiz turbo V12 Rolls-Royce motorunun Escort tam olarak yeniden işlenmesi, mümkün olan en düşük devir sayılarda (850Nm) doğru tork seviyesini (1,600 devir / dakika) sağlıyor.

Exit mobile version