Site icon DieHaber.Com

Porsche ve TAG Heuer’den iş birliği

Porsche ve TAG Heuer

Porsche ve TAG Heuer arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması kapsamında iki üretici de spor müsabakalarında ve ürünlerin geliştirilmesi konusunda ortaklaşa hareket edecekler. Ortaklar, birlikteliklerinin ilk adımı olarak, yeni bir saat olan TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph’ı tanıttı.

Porsche’nin TAG Heuer ile uzun sürelere dayanan bir dostluğu bulunduğunu belirten Porsche AG Satış ve Pazarlama İcra Kurulu Üyesi Detlev von Platen, “Stratejik bir ortaklık kapsamında yeni adımlar attığımız için çok mutluyum. İki markada en çok sevilen şeyleri bir araya getiriyor, ortak bir tutku yaratıyoruz: özgün miras, heyecan verici spor organizasyonları, eşsiz yaşam deneyimleri ve hayallerin hayata geçirilmesi. Her iki marka için de eşsiz, büyülü anlar yaratma yönünde çaba gösteriyoruz. Artık her adımı birlikte atmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

TAG Heuer ve Porsche’nin ortak bir tarih ve değerlere sahip olduğunu söyleyen TAG Heuer CEO’su Frédéric Arnault ise, “En önemlisi, aynı tutkuyu paylaşıyoruz. Porsche gibi, bizler de özümüzde daima yüksek performans arayışı içindeyiz. Bu ortaklıkla, TAG Heuer ve Porsche, onlarca yıllık yakın temastan sonra nihayet resmi olarak bir araya geldik. Hem markalarımız hem de ürünlerimize tutkulu olan müşteriler ve hayranlar için eşsiz deneyimler ve ürünler ortaya koyacağız” diye konuştu.

Exit mobile version