Site icon DieHaber.Com

“Patlamaya Devam” dünyanın dilinde

patlamaya devam

Son dönemde tüm dünyanın gündemine oturan TikTok’ta, yanınlanan görüntüler  binlerce takipçiye ulaşıyor.

Bunlardan biride Adanalı İsyan Tetick’in Patlamaya Devam parçası oldu.

Dünyanın bir çok ülkesi gibi Rusya’da şu sıralar oldukça popüler hale gelen şarkıya yönelik TikTok üzerinden milyonlarca video çekilmiş durumda. Sosyal medyayı sıkı takip edenler bilir bu şarkı İnternet aleminde daha çok uzaylı bir karakter ile paylaşılıyor ve komik videolarla birleştiriliyor.

Patlamaya Devam parçası Rusya’da Shazam’da aratılan 6’ıncı şarkı konumunda yer alıyor. Videoda özellikle gençler arasında popüler olduğu söylenen şarkının, dinlenme şekilleri değişiyor. Örneğin, bisiklete binen kişiler hoparlör eşliğinde açarak bu parçayı dinliyor ve tabiricaizse ”hava attığı” şarkılar arasında yer alıyor.

Rusya’nın dışında Hindistan, Pakistan, Çin hatta Amerika’da da gençlerin dinlediği bu parça Youtube’da da rekor kırıyor. Şu ana kadar Youtube’ta 15 milyondan daha fazla dinlenen ‘Patlamaya Devam’ parçasının altınada binlerce yorum yapıldı.

Dinledikleri müziğin sözlerini anlamadıkları halde yorum yapanlar, parçadan etkilendiklerini ve çok eğlenceli bulduklarını belirttiler. Devin ŞENGÜL/LONDRA

işte o yorumlardan bazıları:

Adanalı İsyan Tetick’in kendilerinin 2015 yılında çekmiş oldukları klip:

Patlamaya Devam (Remix) parçasının 15 milyondan fazla dinlenen yeni klibi:

Exit mobile version