Site icon DieHaber.Com

PARİS SOKAKLARINDAN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILAN TÜRK

Ertex Otomotiv

Dünya basının da büyük ilgi gösterdiği ve dünyada sadece 1 tane olan otomobil, görenleri kendine hayran bırakıyor. Sadece 3 tane üretilecek olan otomobili almak için dünya milyarderleri sıraya girdi.

Aracın taliplileri arasında geçen yıl Neymar’ı transfer ederek dünya gündeminin ilk sırasına çıkan Paris Saint-Germain (PSG)futbol kulübü başkanı Nasır El-Halifi’de bulunuyor.

Tüm dünyaya ultra lüks özel tasarım otomobiller ihraç eden Ertex Otomotiv’in son tasarım otomobiline ilgi gün geçtikçe artıyor.

Fransa’daki bir müşteri için özel olarak tasarlanan ve Türkiye’de yüzde 100 el işçiliği ile üretilen araç geçtiğimiz günlerde Fransa sokaklarında boy göstermeye başlamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Paris’te aracı gören kişiler büyük ilgi gösterirken, Amerika’dan Rusya’ya tüm dünya basınında da haberlere konu oldu.

Otomobili satın almak için Paris Saint Germain futbol kulübünün başkanı Nasır El-Halifi de dâhil olmak üzere dünyanın önde gelen milyarderleri sıraya girenler arasında.

Dünyada 1 tane

Aracı görenlerin kendilerini arayarak hayranlıklarını bildirdiklerini söyleyen Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç, “Fransa’daki bir müşterimiz için yüzde 100 el işçiliği kullanarak tasarımını gerçekleştirdiğimiz otomobilimiz şu an talep rekoru kırıyor. Tüm dünyadan aynı otomobilden almak isteyen önemli isimler bize ulaşıyor. Maybach tasarımlı aracımızdan sipariş veren isimler arasında Paris Saint Germain futbol kulübünün başkanı Nasır El-Halifi de bulunuyor.” dedi.

Exit mobile version