Site icon DieHaber.Com

Opel Crossland X ile iddialı

Alman otomobil devi Opel, Crossland X ile birlikte 2017’de gerçekleştireceği büyük model atılımını başlattı.

7 model piyasaya çıkacak

2017 yılında “7 in 17 ” sloganıyla 7 modelini piyasaya süreceğini açıklayan Opel İspanya’nın Zaragoza kentinde imal edilerek pazara sunulan iki yeni X modeliyle farklı dünyaların en iyilerini bir araya getirdi.

Opel’in yeni bir crossover modeli 2017 Opel Crossland X tüketicinin karşısına çıkmadan önce Almanya’nın Frankfurt kentinde medyaya tanıtıldı.

Almanya Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Direktörü Jürgen Keller, Crossland X modelininin en son ve en yüksek teknoloji ile donatılıp, Opel markasının vizyonu ile örtüştüğünü Çift renkli Yeni Opel Crossland X, çift renkli yapısı ve havalı SUV görünümü ile B segmentindeki iddialı sportif Mokka X’e arkadaş olarak katılıyor.

Opel’in çok yönlü ve şehirli crossover modeli olan X ailesinin ikinci üyesi olan 2017 Opel Crossland X’in başta Almanya olmak üzere Avrupa’da ki satış fiyatı 15 bin Euro civarında. Daha büyük Grandland X modeli ise C segmentinde 2017 yılının dördüncü çeyreğinde otomobil meraklıları ile buluşacak.
Otomatik vites seçeneği 2018’de 4 metre 21 cm uzunluğundaki 2017 Opel Crossland X’ in 1.2 litre ile 2.0 litre arasında değişen benzinli ve dizel ünitelere sahip olduğu 1.6 dizel otomatik versiyonunun ise 2018 yılında üretilecek olan Crossland X’te olacağı bildirildi.

Crossland X modelleri 180 derecelik geri görüş kamerası, acil fren sistemi,yorgunluk tespit ve şerit takip ile trafik levhası tanıma sistemleriyle kör nokta tanıma sistemi gibi güvenlik özellikleri ile donatıldı. Koltuklar geniş ve yüksek İç bölümde ise katlanabilir kızak koltuk sistemine sahip olan CrossLand X’lerde 410 litre olan bagaj hacmi 520 litreye kadar çıkartılabiliyor.
Orta konsola yerleştirilen bilgi-eğlence ekranı ile de akıllı telefonlar ile bağlantı kurulabiliyor.
Ayrıca akıllı telefonlar için kablosuz şarj etme özelliği bulunuyor. En büyük özelliklerden biriside koltuklarının geniş ve oturma şeklinin yüksek olması. İsa DEVEÇEKEN / FRANKFURT

Exit mobile version