Site icon DieHaber.Com

OFFENBACH TÜRK AİLE BİRLİĞİ TURNUVASI

OFFENBACH TÜRK AİLE BİRLİĞİ TURNUVASI

ALMANYA’DA Offenbach ve çevresindeki ilk öğretim okullarında okula giden Türk öğrenciler ve velileri salon futbol turnuvasında şampiyonlarını belirlediler.

Offenbach Türk Okul Aile Birliği’nin Başkan Asiye Duyar yönetiminde Türkçe Anadili Öğretmeni Sait Yeşilli ile birlikte organize ettiği Türkçe eğitim gören öğrenciler arası futbol turnuvasında Lauterbornschule şampiyon oldu. Kaleci artı 5 futbolcunun oynadığı Offenbach’a bağlı Heusenstamm kasabasındaki Soccercenter’deki maçların nefesleri kesen finalinde Lauterbornschule Okulu, Waldschule Tempelsee Okulunu 3-1 mağlup ederek birinci oldu.

Lauterbornschule’den Arda Tokur turnuvanın gençler kategorisinde en değerli oyuncu ödülü yanında atttığı 9 golle gol kralı ünvanını da kazandı.

Turnuvanın küçüklerde şampiyonu Grundschule Buchhügel olurken kız öğrencilerde ise şampiyon Beethovenschule oldu. Turnuva da babalar öğretmenler arasındaki karşılaşma büyük bir heyecanla izlendi. Türk Öğrencilerin Babaları, Türk Öğretmenlere karşı üstünlüğünü 6-3’lük skorla galip gelerek gösterdiler. İsa DEVEÇEKEN/ HEUSENSTAMM

Exit mobile version