Site icon DieHaber.Com

NVIDIA Studio 3D’ye geçiyor

NVIDIA Studio 3D

NVIDIA Canvas uygulaması beta sürümünde yayınlandı, Haziran Studio Driver indirilmeye hazır, yeni NVIDIA Studio dizüstü bilgisayarlar piyasaya sürüldü ve Omniverse Design With Marbles Yarışması başladı.

NVIDIA Studio ekosistemi, en iyi yaratıcı uygulamalara zaman kazandıran özellikler ve görsel iyileştirmeler sunmaya devam ediyor.

Bugün Adobe, Adobe Substance 3D Collection’da bulunan yeni ve geliştirilmiş araçlarla 3D serisinde önemli bir güncelleme duyurdu. Duyuru, Substance 3D Painter, Designer ve Sampler için yeni sürümler ve ayrıca yeni uygulama Substance 3D Stager ve tamamen yeni modeller, parametrik malzemeler ve aydınlatma dahil olmak üzere varlık kütüphanesini içeriyor. Dört uygulamadan oluşan Koleksiyon, 3D sanatçıların rekor sürede oluşturmasına yardımcı olmak için ışın izlemeli rendering ve light baking biçiminde RTX hızlandırma ve ayrıca yapay zekayla geliştirilmiş özellikler içeriyor.

Bugün beta sürümünde piyasaya sürülen NVIDIA Canvas, GauGAN demosunun işlevselliğini NVIDIA RTX GPU’su olan herkese getiriyor ve karalamaları çarpıcı manzaralara dönüştürmelerini sağlıyor. Yeni Canvas uygulaması, şimdi indirilmeye hazır olan Haziran Studio Driver’dan geliştirilmiş performans ve güvenilirlikle dokuz ek yaratıcı uygulama güncellemesine katılıyor.

Lenovo’nun yeni NVIDIA Studio dizüstü bilgisayar duyuruları, içerik oluşturuculara harika içerikleri daha hızlı ve daha kolay oluşturmaları için gereken performansı ve güvenilirliği sağlıyor.

Ayrıntılara Girme Zamanı

Substance uygulamaları, yıllardır 3D sanatçılar için temel bir unsur haline geldi. Uygulamalar, 3D içerik üretimini hızlandırmak için güçlü ışın izleme ve yapay zeka algoritmalarından yararlanıyor. Koleksiyon artık yeni uygulamalar ve daha sıkı entegrasyonlarla genişliyor. 3D tasarımın hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için her zamankinden daha hızlı ve kolay olmasını sağlayan uyumlu bir ekosistem oluşturarak kaliteden ödün vermeden sezgisel bir deneyim sunuyor ve NVIDIA RTX GPU sahipleri, tüm iş akışında en iyi performansı elde edebiliyor.

Substance 3D Stager, fotogerçekçi sahneleri birleştirme, aydınlatma ve işleme için yeni uygulama olma özelliğini taşıyor. Uygulama, sanatçıların nesneleri gerçek zamanlı olarak yerleştirmesine ve ayarlamasına olanak tanıyor. Günümüzde RTX GPU’larda hızlandırılan etkileşimli ışın izleme, siz sahneniz üzerinde çalışırken doğru aydınlatma ve gölgeler oluşturarak tahminde bulunmayı ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor ve son kareyi oluşturmaya hazır olduğunuzda, RTX GPU’lar bunun için de büyük hızlanmalar sağlıyor.

Exit mobile version